Gönderen Konu: blogcu arkadaşlara  (Okunma sayısı 1077 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
blogcu arkadaşlara
« : 25 Mayıs 2012, 15:43:49 »
arkadaşlar bugün bir kargom geldi
Gülsen hanımın blogundan kazanmış olduğum kolyeye kargo istediler
kargonun firma tarafından ödeneceği söylenmişti ancak kapıya geldiler 8.5 tl kargo istendi ben kargo poşetindeki telefonu aradım ama kullanılmayan numaraymış(kolye zaten 10-15 tl lik kolye)
daha öncede çantambenimde aynı sorunu yaşamıştım ve ben çözmüştüm
benim blogcu arkadaşlara uyarım şu olacak
şartları tam olarak konuşun!
şu an bu tartışmaları yapması gereken ben değilim blog sahibi
ha benim başıma hiçmi gelmedi; geldi söke söke hediyeyi gönderttim gönderilene kadar peşini bırakmadım
ama burada da daha öncekinde de ama ne yapalım bizde ödedik derseniz firmalar da dünden yumuşar
kusura bakmayın ama kazandığıma sevinemiyorum bile neden kargo ödeyeceğim ki ben?
yani bende onca kampanya yaptım şimdiye kadar tek firma da sorun yaşadım ama dediğim gibi ondada önce kazananımın hediyesi yollattmn aradan 3 ay geçti benimki geldi ama geldi gelene kadar uğraştım
her önünüze gelenle kampanya yapmayın yapıyorsanız arkasında durun sonuçta muhatap olması gereken kişi biz değiliz sizsiniz değilmi ?
şu an çok sinirliyim diyorum ya ben uğraşmamam gereken şeylerle uğraşıyorum
ha bu konuda hassas arkadaşlarımda var Gülhan gibi Neşe gibi hediyemin gelişine kadar soranlar aynı şekilde bende takip eden blogculardanım kazanan arkadaşlardan sorabilirsiniz.Blogcu olmak sadece kampanya yap yayınla ile bitmiyor sonuna kadar sorumluluk size ait
ha olmuyormu bazen pişkinler yollamayanlar onlar içinde hep birlik olup gerek beğenilerimizi geri alarak gerekse sahtekarlıktan sayfalarını şikayet ederek sorunlarımızı halledebiliriz ama son yapacağınız şey aa bende ödedim demek olacaktır.(bugün olduğum gibi hatta firma utanmadan yeni çekiliş yap demiş bunu nasıl kabul edersiniz blogcu olarak)
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
Ynt: blogcu arkadaşlara
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2012, 16:02:31 »
Geçen sene de ben aynı problemi kazanmıştım bir blogun düzenlediği çekilişten kravat kazanmıştım kargo firmaya aitti hediyem geldi ancak kargoyu karşı tarf ödemeli göndermişler ben de kargoyu açmıştım diye aldım sonra farkettim ki ürün defolu kravatın ön kısmıda yırtıktı.Blog sahibine de kargo ücretli göndermişler hediyesini önce firmaya yazdım karşılık olarak aldığım cevap; verecek paranız yoksa internete nasıl bağlanıyorsunuz, nasıl bilgisayar alıyorsunuz olmuştu hatta forumda 1-2 kampanya düzenledi firma bazı arkadaşlar ben başıma geleni yazdığım halde sırf bir kravat için firmayı övmüşlerdi oysa adam bana ne hakaretler yapmıştı çok kırılmıştım forumu dahi bırakacaktım kimse destek olmadı diye ama sağolsun o zaman gülümser destek olmuştu blog sahibi de benim tarafımdaydı..

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
Ynt: blogcu arkadaşlara
« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2012, 19:02:40 »
bende  birkaç blogdan kazandığım hediyelere ulaşamadım .yada firma vazgeçti .evet blog kampanyası yapan arkadaşların bu konuya daha titizlikle eğilmeleri  kampanyayı yapıp bizi firmalarla başbaşa bırakmamaları gerekiyor .belirli bir zaman harcanıp çaba sarfediliyor ve sonunda kazandığın hediye gelmiyor .en azından kampanya yapan arkadaşlar hediyeniz elinize geçtimi ne haldesiniz diye bir bilgi mesajı atıp takip etmeleri gerekiyor .