Gönderen Konu: Gillette - Japon Kale  (Okunma sayısı 39540 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı baris83

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Japon Kale (Artık Başlasın!)
« Yanıtla #310 : 22 Haziran 2009, 11:23:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar bir gecede top10 a girenler uygun adım devam etmekteler, sanırım içerden destekleniyorlar, firmanın ilgisizliği insanların oyunda soğumasına ve itibarını yitirmesine sebep olmuştur.Sözde takip ettikleri bu forumu göz ardı etmeleri emek vererek oyun oynıyanların haklarının yenilmesinide göz ardı etmeleri anlamına geliyor.
ewet sana katılıyorum adamın çektiği şut sayısı 4000 ama adam ilk üçte..ben bugün 13000'inci şutumu çektim ikigündür 6000 den 6500 yapmaya kasıyorum adamlar mübarek 1000er 1000er zıplıyor...
bu arada site çok hızlı bugün
tofita nick baris83: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı baris83

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #311 : 22 Haziran 2009, 11:31:05 »
sanırım siteyi ağırlıktan kurtarmışlar çünkü sabah 7.23 ten önce çektiğim şutlar yok gecede bana birkaçtene şut gelmişti sabah karşılarım dedimmm gitmiş gelen kısmı bomboş...umarım kayıt altına almışlardır yoksa öle sildilerse hile yapanlara kar kaldıı

Çevrimdışı elninom

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #312 : 22 Haziran 2009, 12:51:55 »
sabah 700 puanım silinmiş  >:(
Gelen şutlarıma bakıyorum bomboş hiç birşey gözükmüyor. Ayrıca saatlerdir oyundayım kimse bana şut çekmemiş.
Sonunda oyun bozuldu herahlde
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2009, 13:01:24 Gönderen: elninom »

Çevrimdışı cukurova

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #313 : 22 Haziran 2009, 16:23:53 »

o kadar az şutla 1 gün içerisinde 2000 puan yapmak imkansız, bende sabahtan akşama kadar oynuyorum, sürekli şut çekiyorum ama bir süre sonra şut çekecek adam bulamıyorum, limitler doluyor. Şuda var kendime 5-10 tane yeni hesap açıp sürekli onlara şut çeker ver gol atarsam belki, birde dikkatimi çekti hergün 0 puanlı yeni hesaplar açılıyor ve 1-2 saat sonra puanları -100 felan oluyor, ilginç dimi !

Bence, diğer yarışmalardaki gibi olacak, adamlar zaten logları adam gibi inceliyorlarsa kimin ne yaptığını, kimin hangi ip'den kaç farklı hesap ile oynadığını görüyorlardır, top10 dan adam silmek çözüm değil.
 Oyun biter, hile yapanlar silinir, geriye kalanlara ödülleri verilir, kısaca hile yapanlar şimdilik hediye hayalleri kursunlar, 5000 şutla 10.000 yapsınlar, son gülen iyi güler. En azından gilette gibi ciddi bir kurumun böyle yapacağını tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Pele

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #314 : 23 Haziran 2009, 02:36:34 »
Merhaba. Sadece oyunu oynamaktan sıkıldığım için google araması sonucu bu forumu yeni buldum. Hakkımda yazılanlara cevap vermeden de duramadım. Hile falan yapmıyorum. Hile yapıyor diyenler düdüktür. Hile bu oyunda nasıl yapılır. Kaytaz10,burakbeye gibi ilginç saatlerde açtıkları ve sanırım sonradan silinen sizden puan gitmesine yol açan milyon tane kullanıcılarıyla kendilerine çektikleri şutları ile 4000 şut atıp 4000 şut alıp 8000 puan yapmakla olur. Bu tür insanların görünürdeki aldığı şut oranı %40 küsürken orjinali de %66 civarıdır. Halbuki bunun taş çatlasa %33(+-5 şansına) gibi bişi olması gerekir. Aldığım şut,attığım şut bellidir. Oranlarıma bakarsanız herşeyin normal olduğunu göreceksiniz. Ayrıca benden sadece bir kere 800 puan gitti. Ondan sonra da kıytırık isimli kullanıcılara şut çekmeyi bıraktım ben de. Asıl hileciler bana hileci diyenlerdir. Ortalamalarınız coşmuş. Ulanoli denen kullanıcı da ilgimi çekti. Onun da %50 civarı bir ortalaması var. Çukurova da bayağı ortacılarla işbirliği yapmış sanırım. Bana çok artmış falan diyen insan da oyunun nasıl çalıştığını çözememiş herhalde. Offline şutlarınız puana oyundan çıkıp , girdiğinizde dönüyor. Uzun bir süre girip çıkmazsanız bayağı yüksek bir artış olması doğaldır. Puanımın ikişer ikişer(Çift en azından) artması da çok normal. Başkaları gibi aldığımdan kazanmıyorum ki üçer artsın. Önüme gelene şut çekiyorum. Elemanlar genelde ters köşeye yatıyor. Ne yapayım yani. Hep ortaya mı atayım. Puanım artmasın mı. Puan artırmak istiyorsanız çok şut çekeceksiniz. %66 gol ihtimali + offline(%30) kazancı var. Yani 100 şuttan 20si offline olsa 53ü gol olsa 27si tutulsa kazancınız 40+106-81=65 dir. Aldığınız 3 şuttan da -1 puan yersiniz. Herşey açık net.

Çevrimdışı baris83

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #315 : 23 Haziran 2009, 02:44:26 »
site yine gitti  :o

Çevrimdışı digitekniks

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #316 : 23 Haziran 2009, 10:21:16 »
Arkadaşlar Site Açıldı ve her sabah olduğu gibi çok hızlı biraz kasalım bakalım, oflinelar ilaç gibi geldi valla :D

Çevrimdışı baris83

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #317 : 23 Haziran 2009, 12:59:47 »
aynen bütün gün puan kazanamadık derken bir refresh attım baktım 400 puan gelmiş oo iyi dedik ancak top10 da tutunabiliyoruzzz

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #318 : 23 Haziran 2009, 13:05:26 »
Şimdi katılsak şansımız ne kadardır  ???  :D

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #319 : 23 Haziran 2009, 22:37:59 »
bana şut çekenler köşelere atarsa sewinirmm ( ben ortaya atlıyorum)
ben eksi puanlara yapmaya çalışıyorum bakalım ne olcak  ??? ???