Yanlız hediyeleri almak için etkinliğe katılmak şartmış.
oyle ama bu haksızlık 
Bence etkinliğe katılmak şart değil öyle olsaydı İstanbulla sınırlı tutarlardı etkinliğe katılamayacak olanlar bize ulaşsınlar demişler
katılım koşulları son madde
link http://www.motherandbaby.com.tr/dokuman/kampanya/5
Hediyelerini bu tarih ve saatlerde almayan okurlarımız hediye haklarını tamamen kaybetmiş sayılır.
malesef bu yazıyor

yani çelişkili ifade kullanılmış anlaşılmıyor

bildirim yapın diyor neye göre bildirim yapılacak???bildirim yapınca iptal de olabilir.
yine de katılın tabiki de
Arkadaşlar hediyeler bebekler ve anneleri üzerine normal olarak.Bence kullanmyacak ya da işine yaramıyacak boşuna üye olmasın.Mesela benim olmama gerek yok
Yanlız hediyeleri almak için etkinliğe katılmak şartmış.
oyle ama bu haksızlık 
Bence etkinliğe katılmak şart değil öyle olsaydı İstanbulla sınırlı tutarlardı etkinliğe katılamayacak olanlar bize ulaşsınlar demişler
katılım koşulları son madde
link Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Hediyelerini bu tarih ve saatlerde almayan okurlarımız hediye haklarını tamamen kaybetmiş sayılır.
malesef bu yazıyor 
Ben hala İstenbul dışından da katılabileceğimizi düşünüyorum çünkü madde 5in hemen üzerine bu açıklamayı yapmışlar ama istemeyen katılmasın zaten 10 haziran 11inde sonuçlar açıklanacakmış etkinlik 13ünde yani o zamana kadar katılamama durumu olanlar "Bize Ulaşın" bölümünden onlara ulaşabilirmiş
banada maıl gelmıs ama sanırım konu yanlıs anlasılmıs burda..arkadaslar üye olunmayacak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu lınkte katılım sayfası var..tekrar bir bakın..benmı yanlıs anladım
sanırım 453 hediyeden ufak tefek birşeyler gönderirler istanbul sışındakilere.katıldım teşekkürler..