Gönderen Konu: Oğlum Bak Git  (Okunma sayısı 5873 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
Ynt: Oğlum Bak Git
« Yanıtla #30 : 23 Mayıs 2012, 17:55:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Bu kemerle dövülür ama.  ;D

Çevrimdışı furkandemirci

• Usta Kampanyacı
  • FD
« Yanıtla #31 : 23 Mayıs 2012, 18:17:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Buda Güzel :)

Çevrimdışı motokops

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #32 : 23 Mayıs 2012, 19:22:39 »
Kedili Kuşlu Versiyonu : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #33 : 23 Mayıs 2012, 19:43:02 »
Kedili Kuşlu Versiyonu : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
;D ;D ;D ;D süperr :D

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 23 Mayıs 2012, 19:44:52 »
Başlık süpermiş ben de diyorum bu ne?Çok güldüm Allah da sizi güldürsün.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #35 : 23 Mayıs 2012, 20:19:57 »

Bu kemerle dövülür ama.  ;D

Kim bilir kimler çıldırttı adamı :D :D :D

Hastayım şu kedigillere..
Nasıl Kaptı Battal gazinin torunu Vankö gibi akuuaavakk diye  ..:)
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2012, 20:20:59 Gönderen: biolog »
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 24 Mayıs 2012, 17:44:20 »
24 Mayıs 2012 - 17:22 Milliyet.com.tr » Gündem» Haber
'Oğlum bak git' isimli videodaki çocuk konuştu
Kocaeli Gölcük'te çekilen 'Oğlum bak git' isimli video, sanal alemde izlenme rekoru kırıyor.

Gölcük Belediyesi'nin kekeme olan temizlik çalışanı Selçuk, bir mahallede görevini yaparken, çocukların alay konusu oluyor. İddiaya göre; tartışma sonucunda Selçuk, çocuklardan birine tokat atıyor ve tekrar işinin başına dönüyor. Ancak çocuklardan biri atılan bu tokadı hazmedemeyince, kemerini çıkarıp Selçuk'u taciz etmeye başlıyor.

Belediye çalışanının "Oğlum bak git" uyarısına rağmen tacizlerini sürdüren çocuk, arkasını dönüp giden temizlik görevlisini ısrarla kendisine vurması konusunda taciz ediyor. Çileden çıkan Selçuk'un süpürge sapıyla kafasına vurduğu çocuk, hastanelik oluyor ve kafasına 12 dikiş atılıyor. Aile ise temizlik görevlisinden şikâyetçi olduğunu belirtti.
Temizlik görevlisinin hastanelik ettiği 17 yaşındaki Y.K. yaşadıklarını anlattı. Olay günü mahallede arkadaşlarıyla şakalaştığını belirten K. şunları kaydetti: "Temizlik görevlisi bize,'burası mahalle arası şakalaşmanın yeri değil' dedi. Ben de, 'Bir şey olmaz' dedim. Ardından biz arkadaşlarla bağıra çağıra geldik ve sonra saklandık. Ondan sonra ben dışarıya çıktım, bir şey olmaz diye. Sonra beni tokatladı. Sonra ben kemerimi çıkarttım, ardından o bana elindeki sopayla vurdu. Hastaneye götürdüler ve kafama 12 dikiş atıldı."

Olayla ilgili videonun internete arkadaşları tarafından yüklenmediğini ancak kimin yüklediğini bilmediğini belirten Y.K. "Ben videoyu izlemedim ancak tıklanma rekoru kırıyormuş." dedi.
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2012, 17:45:49 Gönderen: orkide28 »
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 24 Mayıs 2012, 17:50:32 »
24 Mayıs 2012 - 17:22 Milliyet.com.tr » Gündem» Haber
'Oğlum bak git' isimli videodaki çocuk konuştu
Kocaeli Gölcük'te çekilen 'Oğlum bak git' isimli video, sanal alemde izlenme rekoru kırıyor.

Gölcük Belediyesi'nin kekeme olan temizlik çalışanı Selçuk, bir mahallede görevini yaparken, çocukların alay konusu oluyor. İddiaya göre; tartışma sonucunda Selçuk, çocuklardan birine tokat atıyor ve tekrar işinin başına dönüyor. Ancak çocuklardan biri atılan bu tokadı hazmedemeyince, kemerini çıkarıp Selçuk'u taciz etmeye başlıyor.

Belediye çalışanının "Oğlum bak git" uyarısına rağmen tacizlerini sürdüren çocuk, arkasını dönüp giden temizlik görevlisini ısrarla kendisine vurması konusunda taciz ediyor. Çileden çıkan Selçuk'un süpürge sapıyla kafasına vurduğu çocuk, hastanelik oluyor ve kafasına 12 dikiş atılıyor. Aile ise temizlik görevlisinden şikâyetçi olduğunu belirtti.
Temizlik görevlisinin hastanelik ettiği 17 yaşındaki Y.K. yaşadıklarını anlattı. Olay günü mahallede arkadaşlarıyla şakalaştığını belirten K. şunları kaydetti: "Temizlik görevlisi bize,'burası mahalle arası şakalaşmanın yeri değil' dedi. Ben de, 'Bir şey olmaz' dedim. Ardından biz arkadaşlarla bağıra çağıra geldik ve sonra saklandık. Ondan sonra ben dışarıya çıktım, bir şey olmaz diye. Sonra beni tokatladı. Sonra ben kemerimi çıkarttım, ardından o bana elindeki sopayla vurdu. Hastaneye götürdüler ve kafama 12 dikiş atıldı."

Olayla ilgili videonun internete arkadaşları tarafından yüklenmediğini ancak kimin yüklediğini bilmediğini belirten Y.K. "Ben videoyu izlemedim ancak tıklanma rekoru kırıyormuş." dedi.

Zaten videonun bi bölümünde niye vurdun o zaman diyodu çocuk.  ::)
12 dikiş baya kötü olmuş.  :-X

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #38 : 24 Mayıs 2012, 18:34:40 »

Kafasındaki dikiş nekadar kötü olmuş 12 dikiş  :o

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #39 : 24 Mayıs 2012, 18:35:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   ;D
bu da burdan alıntı bio ve smilein klasikleşmiş repliğini almışlar  :D

koptummmm burdaaa millet deli gözüyle bakıyor artık
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.