Darphin Anneler Günü Yarışmamızın kazananları belli oldu. Kazananlarımızı aşağıda bulabilirsiniz. Tebrik Ederiz!!!
Nilufer Akman
"Herkesin annesi gibi benim annem de en kıymetlim. Her sene sorarız anneme "Anne ne alalım neye ihtiyacın var?" diye. O da "Hiç birşey istemem, sizin sağlığınız, sıhhatiniz, mutluluğunuz yeter" der. Ama biz yine de ufacık da olsa birşeyler alırız. Ve o her seferinde çook sevinir:) Öper, sarılır. O yüzden ne aldığımızın önemi yok. Önemli olan birbirimize olan sevgimiz ve bağlılığımız..."
Pinhan Lal
"Sevdiği çiçeklerden oluşan bir buket annemi çok mutlu eder"
Hafize Ersoy
"Ben meleğime her özel günde hediyenin yanında ya bir şiir ya da bir mektup yazarım. O da her zaman yazdıklarımı saklar. Ve onu mutlu eden en çok şeyin yazdıklarımın olduğu söyler. Çünkü ben annemi yaşıyorum ve yazıyorum."
Hale Aslankaya
"uzun zamandır almak istediği kolyeyi alırım canım anneme."
Önemli Not: Kazananların Facebook'a giriş yaptıkları mail adreslerine bilgi mesajı gönderilecektir. “Anneler Günü" yarışmamızdan kazanılan hediyeleri ulaştırabilmemiz için isim, soyisim, adres ve telefon bilgilerinizi maile cevap yolu ile 25 Mayıs Cuma günü, saat 13:00'e kadar kadar ulaştırmanız gerekmektedir.