arkadaşlar merhaba size bi konuda danışmak istiyorum belki bilginiz vardır.

arkadaşlar biz 24 aylık ttnet abonesi olduk paketimiz sınırsız dı sonra ben bunu ttnet in internet sitesinden 6 gb olarak yaptım ama fatura hala kabarık geliyor acaba şuan 24 aylık abonemiz olduğu için paket değişikliği yapamıyormuyuz

bunun sebebi nedir bilen kişilerden görüşlerini bekliyorum
Kotayı aşıyorsun demekki
kotayı aşınca böyle baya yüklü bir faturamı geliyor acaba
ayın son gününde geçmen daha iyi olur şimdş ayın ortasında geçersen hem yeni geçtiğin tarifenin hemde eski tarifenin kullandığın miktarını ödersin
Paket değişiklikleri bir sonraki fatura döneminden itibaren geçerli olur
ayın son gününde geçmen daha iyi olur şimdş ayın ortasında geçersen hem yeni geçtiğin tarifenin hemde eski tarifenin kullandığın miktarını ödersin
Paket değişiklikleri bir sonraki fatura döneminden itibaren geçerli olur
yok hocam oyle olmuyor işte ben kaç kere o şeklde fazla fatura ödedim.diyelim 50 tl lik tarife kullanıyorsunuz ve ayın 20 sinde 30 liralık tarifeye geçtiniz 50 tl yi veriyosunuz ve ayrıca yeni tarifenin 10 günlük parasını veriyorsunuz %100 eminim boyle olduguna
arkadaşlar merhaba size bi konuda danışmak istiyorum belki bilginiz vardır. 
arkadaşlar biz 24 aylık ttnet abonesi olduk paketimiz sınırsız dı sonra ben bunu ttnet in internet sitesinden 6 gb olarak yaptım ama fatura hala kabarık geliyor acaba şuan 24 aylık abonemiz olduğu için paket değişikliği yapamıyormuyuz
bunun sebebi nedir bilen kişilerden görüşlerini bekliyorum 
Bir alt pakede geçiriyorlar mı? Önceden geçirmiyorlardı.
İkincisi 6 gb gerçekten yetiyor mu çok merak ettim.