0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBitiştirdikten sonra çalışması şart mı? Fişe taktıktan sonra patlamasın yeter. güney köprüsü olan sensin bizi bozar birleştririzde çalışırmı bilmiorum forumu ucurmayalım Fişi taktığında duman çıkmamışsa çalışacağına işarettir. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBitiştirdikten sonra çalışması şart mı? Fişe taktıktan sonra patlamasın yeter. güney köprüsü olan sensin bizi bozar birleştririzde çalışırmı bilmiorum forumu ucurmayalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBitiştirdikten sonra çalışması şart mı? Fişe taktıktan sonra patlamasın yeter.
Bitiştirdikten sonra çalışması şart mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBitiştirdikten sonra çalışması şart mı? Fişe taktıktan sonra patlamasın yeter. güney köprüsü olan sensin bizi bozar birleştririzde çalışırmı bilmiorum forumu ucurmayalım Fişi taktığında duman çıkmamışsa çalışacağına işarettir. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin hehe dün yazını gördümde inceledim hemen öğrenmiş olduk ben şaka mahiyeli sandım google ye giderken kuzeyin oğlu gibisinden beklentilerim oldu açılınca ne oldugunu öğrendim