Bugün doktora gittim bir Check-Up yaptırmayı düşünüyorum,internetten öğrendim,işte şunları yapıyorlarmış siz bunları yapıyormusunuz dedim,doktorum aynen verdiği cevap,sen internete bakma.hayır ama neden bilinçli hasta olması korkutuyormu anlamadım.giderken sıkı sıkı tembihledi boşver sen internetteki doktorları.ben aynen
sen boşver internettekı doktorları
interneteki çoğu bilgiler doğru deil .ama hastaların bilgili olması da doktorların pek işlerine gelmez bu da bir gerçek.
doğru söyleyen dokuz köyden kovulur misali.bilgili hastayla uğraşmayı da pek sevmezler...
ben genelde netten araştırırım ama eger aklıma yatmışsa tamamdır doktora gidince de ona netten araştırdım demem

boşver sen nettekileri der
ben genelde netten araştırırım ama eger aklıma yatmışsa tamamdır doktora gidince de ona netten araştırdım demem
boşver sen nettekileri der 
dr lar tabiki boşver interneti dicek para kazzlar sonra tabi bu cümle her dr için geçerli degil benim bugüne kadar biçok dr dan canım yandıgı için söylüyorum...
İnternet doktorlarına kesinlikle inanmayın. nedeni ise ben inandım kendimi Arif Verimlinin yanında buldum. Çok çektim aman siz çekmeyin !!!
İnternet doktorlarına kesinlikle inanmayın. nedeni ise ben inandım kendimi Arif Verimlinin yanında buldum. Çok çektim aman siz çekmeyin !!!
katılıyorum çok fazla inanmamak gerekiyor.kuzenim de arif verimli'ye gitti kız daha da kötü oldu valla....
arkadaşlar kasdettiğim şuydu,örneğin kardeşimin kulağında kulak kiri olmuştu, doktor bir hafta şu ilacı kullanın daha sonra yıkayacağız dedi,internetten konuyu araştırdık,meğersem kameralı bir çubuk gibi alet var,kulağa sokup kiri 1-2 saniyede çıkarıyor.eğer o doktora kalmış olsaydık,hem gereksiz yerine kulak yıkatacaktık,hemde ilaç kullanacaktık.yani doktorların varolan bilgi ve teknoljik ekipmanlarına bakıp,tedavi böyleymiş tamam demekte sorunları bazen baştan kabul etmiş sayılıyoruz.