Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinIstShopFest
29 Haziran'dan sonra, Koza Evleri'den 3+1 bir dairede oturuyor, Mercedes B serisi 3 adet otomobilden birisiyle eve dönüyor veya 21 adet ipad 2'den birini keyifle kullanıyor olabilirsiniz! Neden olmasın ki? Yapmanız gereken 9-29 Haziran arasındaki alışverişlerinizde banka ya da kredi kartınızı kullanıyor olmak! Üstelik 25 TL'lik her alışverişe bir çekiliş hakkı kazanacaksınız 
Kayit olun veya giris yapin
ayan geçen yıl blogumda yazmıştım, bu çekilişler beyhude. eser katılım yapabilir forumdaşlar. ama çok da yüklenilecek bir çekiliş değil.
Kayit olun veya giris yapin linkinde yazımı arkadaşlar okuyabilir. Burada özetlersem 11 milyonlarla başlayan katılım oranı son haftalarında 35 milyonu geçmişti. Tüm haftaların katılım toplamı da 150 milyon olmuş oldu. Moda haftası nedeniyle Türkiye ve yurtdışından yüzbinlerce insan İstanbul'u gezmek ve alışveriş yapmak istediğinden arabalar Aydın ve Samsun'a da gitti. Katılımcı sayısı değil de 150 milyon katılım olduğunu düşünürsek, İstanbul'da da 15 milyon insan yaşıyorsa kişi başına 10 katılım gerçekleşmiş oldu.

blog sayfanızın adresi nedir merak ettim bakmak istiyorum
o ev bana çıksa bırakırım bu işleri