çizdim ama ölçülendirme yapamıyorum ölçülendirme yapabilecek olanınız varmı
35 x 50cm alan içerisinde olmalı çalışmanız.Sonra yaptığınız çalışmayı 1200x1200 px yeni bir dökümanın içine atıp gönderin.(Neyle ilgili bir tasarım yaptınız?)
tsirtün üstüne pamuk tasarladım ama t shirt dahilmi bu verdikleri ölçülere yoksa sadece baskı grafiğimi bilemedim zaten ölçülendirme yapmaktan hiç anlamıyorum
Yarışmanın teması pamuğun doğal dünya ile ilgili diyo
Bence baskı grafiğinin ölçülerini vermişlerdir.Konu da çok kısıtlı pamukla ilgili tişörtün üzerine ne yapılabilir ki?
Bence baskı grafiğinin ölçülerini vermişlerdir.Konu da çok kısıtlı pamukla ilgili tişörtün üzerine ne yapılabilir ki?
Evet çok kısıtlı çok basit olucak ama pamuk toplayan teyzelerin topladıkları pamukları yığdıkları bi önlük oluyorya önlerinde tshirtin önünü ona benzetebilirsin yada pamuk kozasından bi iplik çıkar thirtin bi kısmına ( hani ordan örülüyomuş gibi ) şiş örgü felan koyabilirsin
teşekkürler katılacaklara da başarılar
beyondparadise teşekkürler iyi fikirler verdin

Bende şimdi t-shirt çizmekle uğraşıyorum
beyondparadise teşekkürler iyi fikirler verdin
Bende şimdi t-shirt çizmekle uğraşıyorum
Rica ederim umarım başarılı olursun thirtin kendini çizmeke uğraşıyosan uğraşma ben ekliyim buraya
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Pen tool ile kolayca çiziliyo.Birde resmin boyutları çok büyük o yüzden elle çizmek daha iyi olur.
arkadaşlar siteye resim yükleyebildinizmi? ben yapamadım ama.