en tahammül edemediğim konu haksızlık..ne bana yapılsın ne de başkasına..
hakkınızı sonuna kadar aradığınız için sizi kutlarım.Turkcell yetkililerini de tebrik etmek lazım,duyarsız kalmadıkları için..
Teşekkür ederim Esra Hanım ..Haksızlığa uğratan babam olsa tanımam.
Ezilenden yanayımdır hep..
tebrikler bio bey
bu ara maşallahınız var nazar değmesin. 
Yok öyle değil..Ben yazmazdım geleni gideni kazandığımı ettiğimi.
Kazanan var kazanamayan var derdim..Bu aralar bozdum kafayı ..İçimdeki kötü çocuğu uyandırdılar..Normale döner miyim böyle mi devam eder bilmiyorum ..
Zaman gösterecek .. 
Teşekkürler..
ben de bu sözünüzü beğendim şeyh dostum, kazanamayan da var dünya aleme ben süperim demenin manası yok ama bazen içimizdeki canavar çıkıyor
tebrikler
Mütevazi olmak gerekiyor ama içimdeki kötü bebek Chucky uyandı bir kere.
Uyutana kadar uğraştırcam biraz..

tebrikler dostum. bu kaç etti itirazlarla kazandığın 
Olm benim hayatım hak aramakla geçti.Biz 4 kardeşiz biliyorsun 4 erkek aslan en küçükleride benim.
2 oda bir salon bir evde büyüdük.1 Oda da 4 kardeş kalırdık.İlk mücadelemi yatak kavgasında verdim.Babam tahtalardan kendi elleriyle bize 4 divan yapmıştı,asker koğuşu gibi yan yana dizdik divanları.5 Yaşında falanım o ana kadar ana kuzusuydum, el bebek gül bebek.Cam kenarındaki yatağı ben seçmiştim, burada ben yatıcam dedim akşam 8 :30 gibi Adile teyzenin masalını dinleyip cam kenarındaki yatağa yattım.Sabah duvar dibindeki en dandik yatakta uyandım.Bu ilk malubiyetimdi.O gün bu gündür her haksızlıkta cam kenarındaki o yatak gelir aklıma.