Gönderen Konu: Adobe Uzmanına Sor, Hediye Kazan  (Okunma sayısı 991 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Adobe Uzmanına Sor, Hediye Kazan
« : 15 Mayıs 2012, 18:48:53 »
Creative Suite ailesindeki programlarla ilgili yeni özellikleri anlatmak üzere 3 Adobe uzmanı 18 Mayıs’ta İstanbul’a geliyor. Bu uzmanlara CS6 ile ilgili sorularınızı 18 Mayıs Cuma günü saat 11:00′e kadar bu yazının altına yorum yazarak gönderebilirsiniz. Uzmanlarımızın seçeceği en iyi 3 soruyu soran ve etkinliğimize katılan kişilere iPad, Intuos ve CS6 Master Collection vereceğiz.

KAMPANYA KURGUSU

18 Mayıs Cuma günü saat 11:00′e kadar Adobe CS6 ile ilgili sorunuzu İngilizce ya da Türkçe olarak aşağıdaki yorum alanından gönderin
Etkinliğe katılmak için kaydınızı yaptırın
Gönderilen sorular 5 kişilik Adobe jürisinde değerlendirilecek ve 6 soru finale kalacak
Aynı ya da benzer sorular sorulduğu takdirde ilk soruyu soran kişi finale kalmaya hak kazanacak
18 Mayıs Cuma günü etkinlik sonunda finale kalan 6 soru Adobe evangelistlerine sorulacak ve cevapları alınacak
6 sorudan 3 tanesi Adobe evangelistleri tarafından en iyi soru olarak belirlenecek ve ödüllendirilecek
En iyi soruyu soran kişi o anda etkinlikte değilse, ödül finale kalan diğer soruları soran kişilere verilecek

HEDİYELER

Adobe‘den Creative Suite 6 Master Collection
Medyasoft‘tan Wacom Intuos 4 Tablet
Apple iPad 2 16 GB WiFi
Ayrıca etkinliğe katılan ilk 750 kişiye, (soru sorma şartı olmaksızın) Vidobu‘dan 3 aylık eğitim paketi hediye edeceğiz. Etkinlik sırasında sosyal medyada #CS6geliyor etiketiyle paylaşımda bulunanlara Adobe’den sürpriz hediyeler de verilecektir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
Ynt: Adobe Uzmanına Sor, Hediye Kazan
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2012, 10:08:58 »
ne soracagız burda ya millet teknik-bilimsel ne varsa sormuş ben de adobe nedir diye sordum  :D bi umudum var final için

Çevrimdışı berserk

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2012, 18:22:44 »
Sorulardan kimin adobe kullanıp kullanmadığı çok rahat anlaşılıyor.  Öyle sorular var ki,   Adobe'yi beyaz eşya falan sanarsınız.  :D

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2012, 18:28:10 »
Ödülü almak icin etkinlikte olmak lazım. Yoksa devrediyormuş hak

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2012, 18:31:23 »
eşim onlara çok güzel sorular sorardı işi gücü adobe programları  zaten ama etkinlik şartı olayın rengini bozmuş :)
Balığa,denizden başkası azaptır.