tebrik ederim hüseyin bey.. herkesin kısmeti nasibi farklı yerlerden olabilir.Alllah hepimize kazanmak nasip etsin.ayrıca gerçekten de panik olmayın, şöyleki donping yarışmasında @eyefive arkadaşımızla abim kazanmıştı ..ama sadece sireti aramışlardı,hatta biz de acaba olmadı kazanamadık mı diye düşünmüştük.ama abimi hiç aramadılar bile direk sayfadan ilan ettiler.yani panik olmayın.inşallah tüm umut edenler bekleyenler dilediği hediyeyi ödülü kazanır..don't panic 
Çok güzel ifade etmişsiniz Sinem Hanım, benim anlatmak istediğim de buydu. Sabah forumda Çaykur tarafından arandığımı yazdım, 5 dakika sonra Çaykur sayfasında birçok kişi biz niye aranmadık diye neredeyse Çaykur'u dövecek şekilde yorum bırakmış. Bir de daha sloganlar açıklanmadan bazı arkadaşlarda Çaykur'un haksız bir değerlendirme yaptığını ima etmiş, gerçekten kendimi kötü hissettim. Hani kazanmamı sağlayan sloganım paylaşılsa, birileri eleştirse, amenna, herkes beğenmeyebilir ama daha hiçbirşey paylaşılmamışken hem Çaykur'un adil olmadığı, hem de benim sloganımın kötü olduğu iması beni çok üzdü. Biz kampanyacıyız ve şans faktörünün ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, bazen yeteneğin bile önüne geçebiliyor. O yüzden ya sabır:)