0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben sadece göndermiş olduğum cevabı paylaştım ve bu cevaba nasıl ulaştığımı da söyledim gönderip göndermemek size kalmış tabi ben illa ki bu diye diretmiyorum ama bütün kapılar ona çıkıyo ben napim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen sadece göndermiş olduğum cevabı paylaştım ve bu cevaba nasıl ulaştığımı da söyledim gönderip göndermemek size kalmış tabi ben illa ki bu diye diretmiyorum ama bütün kapılar ona çıkıyo ben napim cevabı ne zaman göndermiştiniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen sadece göndermiş olduğum cevabı paylaştım ve bu cevaba nasıl ulaştığımı da söyledim gönderip göndermemek size kalmış tabi ben illa ki bu diye diretmiyorum ama bütün kapılar ona çıkıyo ben napim cevabı ne zaman göndermiştinizyarışma başladıktan 5-10 dakika sonra ama korkmayın bana vermiyolar zaten
Bunda cevabı ne kadar erken gönderirsen öyle mi kazanıyorsun ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBunda cevabı ne kadar erken gönderirsen öyle mi kazanıyorsun ?ilk 11 kazanıyo
Gürültüsü kulaklara zarar..Yeni ipucu