0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYine yanlış yazmışlar soyismimizi.. Kazanan diğer arkadaşları tebrik ederim.bio tebriklersen mi yazdim kayinvalidene siiri Hahah..Şiir, ben ve kaynanamın yan yana gelmesi kıyamet alametidir.. insan sukreder sana boyle bir es dogurdugu icin hayirsiz damat
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYine yanlış yazmışlar soyismimizi.. Kazanan diğer arkadaşları tebrik ederim.bio tebriklersen mi yazdim kayinvalidene siiri Hahah..Şiir, ben ve kaynanamın yan yana gelmesi kıyamet alametidir..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYine yanlış yazmışlar soyismimizi.. Kazanan diğer arkadaşları tebrik ederim.bio tebriklersen mi yazdim kayinvalidene siiri
Yine yanlış yazmışlar soyismimizi.. Kazanan diğer arkadaşları tebrik ederim.
Hep yazıp yazıp kapatıyordum devamını getiremiyordum.Son gün bir ilham geldi sabahın köründe yazdım o da seçilmiş çok sevindim Teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHep yazıp yazıp kapatıyordum devamını getiremiyordum.Son gün bir ilham geldi sabahın köründe yazdım o da seçilmiş çok sevindim Teşekkürler akrostiş mi yazdın
Tebrikler Melisa abla..Değişik bir deneyim olmuştur sabahın bir kaçı şiir yazmak..(: