0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya başlıcam bunların yapacağı işe millet bitrdi bizimki daha gelmedi arıyorum adına kargo yoktur diyor farklı bir isimlemi geliyor acaba
Kargoyu adınızla değil telefon ya da adresinizle sorgulatın bütün isimler farklı gönderilmiş zaten ama adres ve telefon doğru.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKargoyu adınızla değil telefon ya da adresinizle sorgulatın bütün isimler farklı gönderilmiş zaten ama adres ve telefon doğru.ya aras kargo bitek alıcı adı ve gönderici adından sorguluyormuş.gülümser tam olarak alıcı adında ne yazıyor fritolay falan yazmıyormu etl dedim yok dediler yine
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKargoyu adınızla değil telefon ya da adresinizle sorgulatın bütün isimler farklı gönderilmiş zaten ama adres ve telefon doğru.ya aras kargo bitek alıcı adı ve gönderici adından sorguluyormuş.gülümser tam olarak alıcı adında ne yazıyor fritolay falan yazmıyormu etl dedim yok dediler yinealıcı adı herkese yanlış gelmiş bence layse yazın o zaman kargoyu arayıp bilgilendirme yapsın yoksa zor yani.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKargoyu adınızla değil telefon ya da adresinizle sorgulatın bütün isimler farklı gönderilmiş zaten ama adres ve telefon doğru.ya aras kargo bitek alıcı adı ve gönderici adından sorguluyormuş.gülümser tam olarak alıcı adında ne yazıyor fritolay falan yazmıyormu etl dedim yok dediler yinealıcı adı herkese yanlış gelmiş bence layse yazın o zaman kargoyu arayıp bilgilendirme yapsın yoksa zor yani.aradım mh yi dönüş yapcaklar