Merhaba Özlem Hanım,
Yarışmamızı kazananlar arasındasınız. Tebrik ederiz.
Hediyenizi size ulaştırabilmemiz için açık adresinizi ve telefon numaranızı bize iletmenizi rica ederiz.
İlginize teşekkür eder, hediyenizi keyifli günlerde kullanmanızı dileriz.
Marks & Spencer Türkiye
şimdi geldi mail
benim kartım gelmedi hala ya
facebook sayfalarına yazdım cevap yok
mail attım cevap yok
ne yapmak lazım acaba
gelen varsa hangi kargoyla geldiğini ve varsa tel verirse çok sevinirim
mail attım cevap yok
ne yapmak lazım acaba
Geçen hafta yurt içi kargo ile geldi.Belki bir yere takılmış olabilir.İstanbul'da bulunan merkezini telefonla ararsanız iyi olur.250 lira yüklemişler,bugün alışveriş yaptık.200 liralık alışverişe 50 liralık çek kampanyasından da faydalandık.Çok iyi oldu.
aradım bugün genel merkez kapalıymış falan filan
haftaya bakacaklarda göndereceklerde sinir oldum
aradım bugün genel merkez kapalıymış falan filan
haftaya bakacaklarda göndereceklerde sinir oldum
Eğer görüştüyseniz sorun olacağını sanmıyorum.Mutlaka yollarlar,siz takip ediniz.
özlem ve ferah tebrikler ve diğer arkadaşlar iyi günlerde kullanın
mail attım cevap yok
ne yapmak lazım acaba
Geçen hafta yurt içi kargo ile geldi.Belki bir yere takılmış olabilir.İstanbul'da bulunan merkezini telefonla ararsanız iyi olur.250 lira yüklemişler,bugün alışveriş yaptık.200 liralık alışverişe 50 liralık çek kampanyasından da faydalandık.Çok iyi oldu.
acaba rica etsem hangi şehirde ve hangi mağazada kullandınız 200 liralık alışverişe 50 liralık çek alışverişinizi yazarmısınız burdakiler bilmiyor kullandırtmadılar hangi mağaza uygulamış nasıl diye öğreneceklermiş merkeze de danıştılar ama çekin çeki olmaz dediler cevap yazarsanız bugün sevinirim kampanya da bugün son gün çünkü şimdiden teşekkürler.