Gönderen Konu: Trendyol.com 50TL Çek [İstanbul]  (Okunma sayısı 1305 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
Trendyol.com 50TL Çek [İstanbul]
« : 13 Mayıs 2012, 00:19:33 »
Trendyol.com olarak kullanıcılarımızın memnuniyetini sürekli arttırmayı hedefliyoruz. Dünyadaki pek çok markayı indirimli fiyatlarla almanın yanı sıra websitemizde geçirdiğiniz zamanı problemsiz, keyif ve kolaylıkla yaşamanız için sürekli çalışıyoruz, ve bu çalışmalara yön vermek için sizin geri bildirimlerinize ihtiyacımız var.

Sizlerden geri bildirim almak için belirli aralıklarla kullanıcı tecrübesi testleri düzenliyoruz. Haftaiçi öğleden önce, Maslak’ta Starbucks’ta rahat bir ortamda, yaklaşık 45 dakika sürecek, bizim sağladığımız bir bilgisayarda canlı olarak sitemizde gezip sözlük olarak geri bildirim verecek kişiler bekliyoruz. Test sırasında kahve ve tatlı ikramı, test sonunda da ufak bir teşekkür amaçlı 50 TL değerinde Trendyol hediye çeki hesabınıza tanımlanacaktır.

Teste katılmak için Trendyol’dan daha önce alışveriş yapmış olmanıza gerek yok. Yeni kullanıcıların görüşlerine de ihtiyacımız var  Testimiz her yaş grubu, cinsiyet, ve eğitim seviyesindeki kullanıcılara açıktır.

Eğer ilgileniyorsanız lütfen aşağıdaki anketi doldurun.
Sorularınız için bize ulaşabileceğiniz email adresi: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Ynt: Trendyol.com 50TL Çek [İstanbul]
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2012, 00:32:33 »
hadi fake hesaplarla katılalım  :P :D şaka maka iyi fırsat aslında..

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2012, 00:44:10 »
2 aydır trendyolun sitesini bir kere bile tıklamadım(
coca cola kodunu kaldırmışlar, kargo ücretini artırmışlar, taksitli alışverişi faiz farkı koyuyor, çekleri kestiler, geçen aylarda hadisenin ne giydiğini bildiğim halde 8 hesabıma bir çek bile tanımadı, aklım ilk gelen bunlar soğdum ben bu trendyol'dan   :(
hadi trendyol pintiliği bırak vatandaş senden çek bekliyor, senden çay kahve pasta beklemiyor :)

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2012, 13:41:37 »
"sözlük olarak geri bildirim verecek" ne demek istiyor bu cümleden birşey anlamadım   :-\
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2012, 13:48:41 »
istanbulda olanlar için iyi bir fırsat

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2012, 20:55:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
"sözlük olarak geri bildirim verecek" ne demek istiyor bu cümleden birşey anlamadım   :-\
Sözlü demek istemişlerdir belki ???