Gönderen Konu: ilk üç kişi Cemdağ Aydınlatma’dan sürpriz bir hediye  (Okunma sayısı 1480 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tornheart

• Acemi Kampanyacı
  • **
“Cemdag Aydınlatma'nın sunduğu 360 derece projelendirmelerin maddeleri nelerdir?”

Eğer siz de bu maddelerden birini biliyorsanız; hemen doğru cevabı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresimize gönderin. Doğru cevabı gönderen ilk üç kişi Cemdağ Aydınlatma’dan sürpriz bir hediye kazanma şansı yakalayacak. Sorumuzun cevabı için web sitemiz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin‘u ve Facebook sayfamızı gezebilirsiniz.
CEMDAG AYDINLATMA

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

cevabı: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu linkten seçebilirsiniz.

Çevrimdışı nakata417

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: ilk üç kişi Cemdağ Aydınlatma’dan sürpriz bir hediye
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2012, 14:47:07 »
1.Projelendirme
2. Eğitim Danışmanlığı
3. Armatür
4. Saha Ölçümü
5. Eğitim
6. Özel Ürün Tasarımı
7. Otomasyon

cevap bunları buldum acaba 8. +360 derece aydınlatmada yazmalı mıyız ki :D

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2012, 14:48:13 »
1.Projelendirme
2. Eğitim Danışmanlığı
3. Armatür
4. Saha Ölçümü
5. Eğitim
6. Özel Ürün Tasarımı
7. Otomasyon

cevap bunları buldum acaba 8. +360 derece aydınlatmada yazmalı mıyız ki :D

cevabın yanlış bence..hepsini sormuyor sadece projelendirme maddelerini soruyor.
izgim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2012, 14:50:36 »
1-TELEFON DANIŞMALIĞI
2-DÖKÜMANTASYON
3-ÜRÜN İHTİYAÇ TESPİTİ
4-BİLGİSAYAR TABANLI MODELLEME(3D)
5-ANALİZ VE SUNUM

böyle olması gerekir diye düşünüyorum cevabın...ama kimseyi yanıltmak istemem.diğer sayılanlar üst maddeler..bu projelendirme maddeleri.
izgim

Çevrimdışı nakata417

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2012, 14:52:46 »
olsun ben gönderdim belki çıkar hayırlısı :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2012, 13:24:47 »
 Yarışmamıza ilgi gösteren herkese teşekkürler. Kazanan yarışmacılar önümüzdeki hafta sayfamızda açıklanacaktır. Yeni ödüllü yarışmalarımız için sayfamızı takip etmeye devam edin.
6 Nisan, 21:20 · Beğen ·  3

Açıklanmamış halen.

Fotoğrafta görülen ve Cemdağ Aydınlatma uzmanlığı ile aydınlanan bu alışveriş merkezi sizce neresi olabilir?

Doğru cevabı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresimize gönderen 25. ve 50. sıradaki kişiler, Cemdağ Aydınlatma’dan sürpriz bir hediye kazanacaklar. Sorumuzun cevabı için websitemiz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'u ziyaret edebilir ve sayfamızı inceleyebilirsiniz.

ardından bu gelmiş.
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 10 Mayıs 2012, 16:21:15 »
Buradan bana kazandınız diye mail geldi. Maillerinize bir bakın arkadaşlar.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2012, 08:24:34 »
3 Nisan 2012 tarihinde Facebook sayfamızda sorduğumuz “Cemdag Aydınlatma'nın sunduğu 360 derece projelendirmelerin maddeleri nelerdir?”  sorumuza doğru yanıt olarak, "projelendirme, armatür, enerji danışmanlığı, saha ölçümü, eğitim, özel ürün tasarımı ve otomasyon"  maddelerinden birini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresimize gönderen ve doğru yanıt veren ilk 3 kişi arasında yer alarak Cemdağ Aydınlatma'dan E030 model duvar aplik aydınlatma armatürü kazanan yarışmacılarımızın isimleri aşağıdaki gibidir:

Rukiye Kılıç
Mehtap Tuğra
İsmail Kara

6 Nisan 2012 tarihinde Facebook sayfamızda fotoğraf paylaşarak sorduğumuz “ Cemdağ Aydınlatma uzmanlığı ile aydınlanan bu alışveriş merkezi sizce neresi olabilir?" sorumuzun doğru yanıtı olan "Akmerkez"  cevabını Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresimize gönderen ve sıralamada 25. ve 50. sırada yer alarak Cemdağ Aydınlatma'dan E030 model duvar aplik aydınlatma armatürü kazanan yarışmacılarımızın isimleri aşağıdaki gibidir:

Oğuzhan Akdoğan
Mert Yurtsever

Ödül kazanan katılımcılarla e-mail kanalı ile iletişime geçilmiştir. Kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyor, katılan ve ilgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.