0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintotem beş para etmez ama mühim olan tv yi kazanmak gerisi önemli değil zaten 5 para etmez? Juri de o yüzden seçmiştir heralde Daha önce de en iyi uygulama fikri ile Samsung'tan 3D Smart tv kazanmıştım. Bir tane daha kazanırsam onu da mutfağa kurucam
totem beş para etmez ama mühim olan tv yi kazanmak gerisi önemli değil zaten
@photomania ben kuralları okumamıştım.her hangi bir phlips kampanyasından son 6 ayda ödül kazanan.bu yarışmada ödül kazanamaz yazıyor kuralda anneler günü yarışmasındada öyle. bu ay annem adına katılacağım bakalım belki şans kısmet düşer
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintotem beş para etmez ama mühim olan tv yi kazanmak gerisi önemli değil zaten 5 para etmez? Juri de o yüzden seçmiştir heralde Daha önce de en iyi uygulama fikri ile Samsung'tan 3D Smart tv kazanmıştım. Bir tane daha kazanırsam onu da mutfağa kurucam 4. yü de kazanırsan bizim mutfak boş aklında bulunsun.. tebrikler..
tebrik ederim ödüllll harika toteminiz de harika..yaz gelmeden benden başlıyım bu toteme 5 kilo fazlam var