0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de yazarım şikayetvar'a.Resmen kandırıldık.Ekran görüntülerimiz var.Resimdeki hamak ne,gönderilen ne. Usb bellekten ümidim kalmadı zaten. En az kapasiteli en yavaş çalışanıdır.ya , belleğe güveniyorum ben biz de hamağa güvenmiştik o dağlara kar yağdı ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de yazarım şikayetvar'a.Resmen kandırıldık.Ekran görüntülerimiz var.Resimdeki hamak ne,gönderilen ne. Usb bellekten ümidim kalmadı zaten. En az kapasiteli en yavaş çalışanıdır.ya , belleğe güveniyorum ben
Ben de yazarım şikayetvar'a.Resmen kandırıldık.Ekran görüntülerimiz var.Resimdeki hamak ne,gönderilen ne. Usb bellekten ümidim kalmadı zaten. En az kapasiteli en yavaş çalışanıdır.
hediyesi gelen benden başka kimse yokmu ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde hamak geldi sofra bezi gibi birşey dümdüz hiç beğenmedimyaa işte nokta vuruşunu yaptın.. sofra bezi mi .. ay sinirden bayılıcam
benimde hamak geldi sofra bezi gibi birşey dümdüz hiç beğenmedim