0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla ben şu usb li fincana o kadar puan bastım kazanamadım çokda istiyodum artık puan falan yok
ya sadece oyna logolu değilde magnum evi tanıtımı olandondurma aldım şifreleri giriyorum ev içinhatalıdiyor , oyuniçindeniyorumyine aynısını diyor allaalla yaaaaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya sadece oyna logolu değilde magnum evi tanıtımı olandondurma aldım şifreleri giriyorum ev içinhatalıdiyor , oyuniçindeniyorumyine aynısını diyor allaalla yaaaaaa vallahı benımde olmuyor bende ilk defa bulabıldım onuda kabul etmıyor msj attım bakalım cvp gelecek mi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya sadece oyna logolu değilde magnum evi tanıtımı olandondurma aldım şifreleri giriyorum ev içinhatalıdiyor , oyuniçindeniyorumyine aynısını diyor allaalla yaaaaaa vallahı benımde olmuyor bende ilk defa bulabıldım onuda kabul etmıyor msj attım bakalım cvp gelecek miMesajlara cevap gelmiyor maalesef.Ancak ararsanız derdinizi anlatabilirsiniz.
8 adet kalmıştı. usb fincana 240 bastım yine de alamadım. ne şansım varmış ama almak isteyenler hemen deneyebilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin8 adet kalmıştı. usb fincana 240 bastım yine de alamadım. ne şansım varmış ama almak isteyenler hemen deneyebilir bizim için magnum bitti desene