0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ben hamak ve su sebili dışında bu hediyeleri hiç beğenmedim ve şuan puanlarımı biriktiriyorum.Şimdilik 150 puanım var.Bu haftaki termos biraz hoşuma gitti ama tam değicek gibi değil.Acaba diğer hafta nasıl hediyeler gelicek harcayayım mı yoksa beklemeli miyim ? (Zaten geçen gün 2 magnum şifresini kaybettim )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Arkadaşlar ben hamak ve su sebili dışında bu hediyeleri hiç beğenmedim ve şuan puanlarımı biriktiriyorum.Şimdilik 150 puanım var.Bu haftaki termos biraz hoşuma gitti ama tam değicek gibi değil.Acaba diğer hafta nasıl hediyeler gelicek harcayayım mı yoksa beklemeli miyim ? (Zaten geçen gün 2 magnum şifresini kaybettim )Termosu alabilirsin ama diğer haftalarda daha güzel hediyeler bizleri bekliyor olacak..Karar senin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Arkadaşlar ben hamak ve su sebili dışında bu hediyeleri hiç beğenmedim ve şuan puanlarımı biriktiriyorum.Şimdilik 150 puanım var.Bu haftaki termos biraz hoşuma gitti ama tam değicek gibi değil.Acaba diğer hafta nasıl hediyeler gelicek harcayayım mı yoksa beklemeli miyim ? (Zaten geçen gün 2 magnum şifresini kaybettim )Termosu alabilirsin ama diğer haftalarda daha güzel hediyeler bizleri bekliyor olacak..Karar senin Öyle diyosan bekliyeyim hocam zaten hamak çıktığında yatırmadığıma pişman oldum bi hamak olsa şimdi çok güzel olurdu
ya bu hediyeleri gördükçe kol düğmeleri,sehpa,hotdog mak gb ya bu magnum niye adam gb bi şeyler vermez bunları görünce diğer hediyelerden iice umudu kesesim geliyor .