0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zaten kalan puanı göstermediği için basmanın bir anlamı da yok..
Emreden sonra en fazla katılım yapanlardanım valla.Emre kurtardı zararını fazlasıyla umarım şans banada gulerde bende kurtarırım.Lcd gelse yedekten oda yeter aslında ama oda belli değil 2 aradayım.Resmen zararı cıkartmak için batıyor gibiyim :S
puanlarımı basıyodum şimdi 90 taneydi 89'a düştü. 90 puan gitti o kısa sürede kim bastıysa kaptı termosu. forumdan biriyse tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpuanlarımı basıyodum şimdi 90 taneydi 89'a düştü. 90 puan gitti o kısa sürede kim bastıysa kaptı termosu. forumdan biriyse tebrikler Çok kötü oluyor çok kez yaşadım bunu..Geçmiş olsun:S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpuanlarımı basıyodum şimdi 90 taneydi 89'a düştü. 90 puan gitti o kısa sürede kim bastıysa kaptı termosu. forumdan biriyse tebrikler Çok kötü oluyor çok kez yaşadım bunu..Geçmiş olsun:Sben puanlar gözükürken bunu 4 kere yaşadım düşün artık gerisini
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEmreden sonra en fazla katılım yapanlardanım valla.Emre kurtardı zararını fazlasıyla umarım şans banada gulerde bende kurtarırım.Lcd gelse yedekten oda yeter aslında ama oda belli değil 2 aradayım.Resmen zararı cıkartmak için batıyor gibiyim :Sinş. düşündüğün kötü sonla olmaz ve kazanırsın
diazem kazanırsan 100 kontür isterim