Gönderen Konu: Magnum - Sadece Oyna  (Okunma sayısı 132219 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
Ynt: Magnum - Sadece Oyna
« Yanıtla #1270 : 07 Temmuz 2009, 22:40:03 »
aras kargo da bir tuhaf.. ;D
geçen gün arayıp adresi teyit ettiler.. size bir kargo var diye..
adresi teyit ettik ...  3 gün sonra aklıma geldi nerde bu kargo diye , çok yakın çünkü bana aras 3 gün çok bekledim ..
aradım yok öyle bişey dediler..  ::) ???

allah allah siz aradınız be yaa.. ben mi dedim kendi kendime adresimi veriyim kargo mu var acaba diye..

her yeri aradım yok kargo.. arayan kişi de aras kargodandı telefonu çıktı gördüm, seslerden de anladım eminim ama şu an bulamıyorlar.. ne geldi acaba ??
 kısmetimde mi yokmuş diyim ne diyim şimdi ben ..  ;D ;D ::)
HeDoNisT !!

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #1271 : 07 Temmuz 2009, 23:59:52 »
Ben bugün tacar cekimi üzerinde u2 ye geri gönderme irsaliyesi ile geri aldım sen düşün.Aradılarsa ne mutlu sana ben zorlayta zorlaya geçmişe baktırttım buldumö.Daha var diyorum maalesef diyor ama biliyorum mudo cekler felan yok ortada daha :S

Aras sizi aradıysa size gelmeden gdin bence :D
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1272 : 08 Temmuz 2009, 17:57:52 »
bugün kazandığım sehba geldi, üzeri çatlamış,değiştirirler mi?

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1273 : 08 Temmuz 2009, 18:03:01 »
çatlak çok mu derin, yani ortadan ikiye ayrılır mı biraz zorlasan :-X

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
« Yanıtla #1274 : 08 Temmuz 2009, 18:09:22 »
1 ay önce mng kargodan cep telefonuma mesaj geldi kargonuz var diye
ben de başka bir şehirdeydim mesajda mng kargonun telefonu ve paketin kayıt numarası vardı
aradım evde yokum iade etmeyin 2 gün sonra alırım dedim
sonra mng nin sitesinden kayıt numarasına baktım karşı komşum almış kargoyu ismi çıktı
çok takdir ettim doğrusu mng yi
çünkü birçok şey kargocular yüzünden hemen iade ediliyor
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1275 : 08 Temmuz 2009, 18:55:20 »

dikkatimi çekti,hoş durmuyor.Fotoğraf makinasını yeni aldığım için tarih ayarlarını yapmadım daha.

« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2009, 19:08:27 Gönderen: sevgi128 »

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1276 : 08 Temmuz 2009, 18:57:37 »
bu resimler çok kü.ük büyüğünü kysan ..
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1277 : 08 Temmuz 2009, 19:03:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar problemleriniz çoğu aras kargo dan kaynaklanıyor haberiniz olsun.Bugun kargomun 1 ini buldum iade olarak hazırlanmış bir şlekilde ama aradığımda kargom yoktu sağolsun bir bayan diğer subedekinide buldu ama diğer subeden o şubeye gecerken onlarda kayboldu.Bana daha 1 hamak 2 tekinacar geldi bende aras kargoyu aramaya başladım magnum yerine.Adresime teslim etmek yerine iade edilirken yakaladım.Gelmeyenler bence biraz şansını orada denesinler..

evat sana katılıyorum.Bugün aynı şey benim de başıma geldi.Önce U2 firmasından bir bayan arayıp kargomun gelip gelmediğini sordu.Bende henüz elime ulaşmadığını söyledim.Kargo firmasını arayıp bana geri dönüş yapacağını söyledi.5-10 dk. sonra tekrar beni aradı ve kargomun gelelinin 3 gün olduğunu teslim alınmadığı için ve adreste bulunmadığımdan kargoyu gün içerisinde teslim edecekleri söylendi.Bende kargo firmasının arayıp durumu izah ettim .
Hiç bir şekilde kapıya kargo geldiğine dair bir not bırakılmadığını  yada telefon edilmediğini söyledim.Onlarda adres bilgilerimin olmadığın o yüzden benim ile irtibata geçemediklerini söyledilier.Bende bunun neticesinde aras kargonun müşteri şikayetleri bölümünü aradım.Burdada aldığım cevap çok enteresandı.Müşteri temsilcisi bana bu kargonun adrese yada telefon bildirimli gelmediğini bu hizmetten yararlanamıyacığımızı gelen kargonun takibinin benim şahsen kendim yapmam ile ilgili mantıksız bir cevap verdi.Ben gelen kargonun takibini hangi tarihte geldiğinin bilmeden nasıl yapacak isem onun da anlAmadım. ???

Sonunda tekrar dağıtım yapan firmayı arayıp durumu izah ettim.Onlarda kesinlikle böyle bir şey olmadığını bu hizmetten yaralanmamız gerektğini adrese tesilm gönderdiklerini söylediler.Kısacası sorunun kaynağı aras kargo firmasından kaynaklanmaktadır.Eğer kargonuz sizinde hala elinize ulaşmadı ise hem dağıtım yapan firmayı hemde aras kargo nun müşteri hizmetlerini arayın.Sonun da ben geçte olsa kargomu geri iade edilmeden ulaşabildim .Ama bu duruma gerçekten çok canım sıkılıdı. :(

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1278 : 08 Temmuz 2009, 19:03:45 »
resim küçükte olsa çatlak anlaşılıyor, güzel durmaz tabii, defolu ürünü gönndermişler sanırım, kargoda çatlama ihtimali sıfır :(

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1279 : 08 Temmuz 2009, 19:13:08 »
kargolarda da pek iyi taşınmıyor  bazen eşyalar.. üst üste atıyorlar kutuları adamlar üstlerini okumadan..
kargo kaynaklı da olabilir..
ben bir kaç kez kargoda şahit oldum bu tip hasarlara..  :-\
HeDoNisT !!