0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinye bende eva mendesin parfümünü kazanmıştım ama valla bu yollladıkları hamağı görünce, kesin eva mendesin parfümü diye aromel parfüm yollarlar gibi geliyo bana Kazandık kazandık diyorsunuz da ne kadar oldu kazanalı, hala gelmedi mi? Benim hatırladığım nisan ayındaki kampanyaydı sanırım. Altı üstü parfüm gelecek, neden yollamıyorlar ki?
ye bende eva mendesin parfümünü kazanmıştım ama valla bu yollladıkları hamağı görünce, kesin eva mendesin parfümü diye aromel parfüm yollarlar gibi geliyo bana
cok gulerim gercekten olcay
benim telefonla su sebili geldi sebil oyuncak yahu bide çocuklar oynamasın diye not düşmüşler.kaldı usb ve usb li bardak işallah onlarda gelir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinye bende eva mendesin parfümünü kazanmıştım ama valla bu yollladıkları hamağı görünce, kesin eva mendesin parfümü diye aromel parfüm yollarlar gibi geliyo bana Kazandık kazandık diyorsunuz da ne kadar oldu kazanalı, hala gelmedi mi? Benim hatırladığım nisan ayındaki kampanyaydı sanırım. Altı üstü parfüm gelecek, neden yollamıyorlar ki?taa mayısın başındaydı, 2 ay oldu sayılır, şikayete com. a yazdım zaten, bu arada hamakla ilgli yazılan şikayeti de gördüm, sofra bezi diye tabir edilmiş yine
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinye bende eva mendesin parfümünü kazanmıştım ama valla bu yollladıkları hamağı görünce, kesin eva mendesin parfümü diye aromel parfüm yollarlar gibi geliyo bana Kazandık kazandık diyorsunuz da ne kadar oldu kazanalı, hala gelmedi mi? Benim hatırladığım nisan ayındaki kampanyaydı sanırım. Altı üstü parfüm gelecek, neden yollamıyorlar ki?taa mayısın başındaydı, 2 ay oldu sayılır, şikayete com. a yazdım zaten, bu arada hamakla ilgli yazılan şikayeti de gördüm, sofra bezi diye tabir edilmiş yine o şikayeti ben yazdım ama başlıkta sofra bezi kullanmamıştım şikayetvar daki yetkili yapmış öyle o da anladı demek kazıklandığımızı
inşallah gönderirler ne diyim,