rengi mavidir çok çok az kullanıldı fiyatı 75 tl dir son fiyat düşünen varsa resiminide çekip gösteririm ona ürün budur resmine tıklayıp bakabılırsınız Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bikaç ayrıntılı resim ekleyebilirmisin? Ayrıca linkteki ürün sanırım nintendo ds lite değil Nintendo DSi HW yazıyor. Aynı ürünün iki farklı isimi yoksa tabi. Ve son olarak orjinal mi?
Bikaç ayrıntılı resim ekleyebilirmisin? Ayrıca linkteki ürün sanırım nintendo ds lite değil Nintendo DSi HW yazıyor. Aynı ürünün iki farklı isimi yoksa tabi. Ve son olarak orjinal mi?
evet ürün orjinal aslanmax sitesinden kazanmıştım çok temiz ürün çok az kullanıldı resim çekip atacam size ustekı lınkın mavisi aynısı sadece rengi farklı
sizin verdiğiniz linkteki model farklı ve 350 tl civarında fakat ds lite diye arattığımızda zaten 94 tl diyor cimri. Tam model adı ya da no nedir?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
sizin verdiğiniz linkteki model farklı ve 350 tl civarında fakat ds lite diye arattığımızda zaten 94 tl diyor cimri. Tam model adı ya da no nedir?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
ben yanlış yazdım demek lite degıl benım verdım ustekı lınkın aynısı urun sadece rengi mavidir 94 tl olan dediniz ürün değil bendeki yani