katıldım bende şans zorlamak içindir:)
Şimdi model olabilir bizim biri, daha önce son herkesten!
Sadece bir şans şanslı 100 kazananların yeni Maybelline maskara almak için olmak için aşağıdaki alanları doldurunuz. Bir kez bunu aldık, biz bunu deneyin ve seksi yeni bir görünüm lash bir resmi göndermek istiyorum! Her resim Maybelline web sitesinde bir Maybelline göz kiti olmalıdır alacak özelliği seçilmiş! Şimdi girin! *
* Kapatır 17.05.10, ROI & açmak için İngiltere'de yaşayan 16 yaş ve üzerinde. 100 Kazananlar rastgele seçilen rimel Maybelline alacak en son. Tam Kullanım Şartları geçerlidir
Maybelline YENİ Maskara fotoğraf upload
Kazananlar girin ücretsiz çekilişe ve 100 deneme için yeni rimel alacaksınız - biz rimel istiyorum denemek size rimel arkanı ve gönderin resimleri düşünce ve! Maybelline gerekir Her bir kişinin gönderdiği resmi bir alacak geri Maybelline- Maybelline.co.uk rimel galeri yeni resimleri en iyi si upload! Maybelline olacak 20 değer üzerinden RRP £ kiti göz
1. Kısa ve Şartları:
rasgele alacak Maybelline maskara son satın aldığı daha önce bu kadar kullanılabilir az 100 seçilmiş, kazanan şanslı - biz rimel yeni bununla ediyorum oluşturulan bakmak saldırmak aşkını görmek.
kit değer Her-Maybelline gözü alacak 28 Mayıs döndüren bir fotoğraf ile kazanan 20 üzerinden RRP TL
Maybelline fotoğrafların en iyi seçmeniz ve web sitesi upload onları. Kazananlar kaçınma için şüphe 100, eğer dışında başka kaynaklardan ondan sayılır orada hiçbir fotoğraf fotoğrafı seçin sağ uyum rezervlerinin kriterleri Maybelline. Maybelline saklı olarak yüklemek için ya da çok galeriye görüntü olarak birkaç uygun olarak gördüğü o
Finalist tanıtım rekabet beraberindeki yer almayı kabul. Maybelline saklı her finalist adına içerik yüklemek 've finalistler diskalifiye onlar tanıtım katılmak yoksa. Eğer bu şartları ve koşulları kabul uygulama tamamlayarak. Lütfen tüm kayıt ve şartlar altında daha fazla ayrıntı için bakınız.
2. ÖDÜLÜ
Her hafta kazanan Maybelline Falsies galeride rastgele seçilmiş tonlarında aşağıdaki alacaktır özellikli olarak seçildi:
1 x Göz Studio Mono rasgele seçilen bir gölge (RRP £ 3,99) olarak
1 x Göz Studio Quad rasgele seçilen bir gölge (RRP £ 6,99) olarak
1 x Kohl Express Eyeliner rasgele seçilen bir gölge (RRP £ 3,99) olarak
1 x Falsies rimel siyah (RRP £ 7,99)
Bir e-posta her kazanan Galerideki ödül posta adresinizi onaylamak için görünmesini seçilen gönderilmesi gerekmektedir gönderilecektir. ödül ve iddia değilse kazanan 30 gün içinde adres bilgileri ile bu ödülü ceza yanıt vermiyor.
3. Zamanlamaları
Fotoğraf 7 Haziran Pazartesi günü olacak tarih tarafından Maybelline.co.uk web sitesi; organizatörü hakkını saklı tutar olarak yüklemek için ya da çok. Sayılır uygun olarak birkaç görüntü olarak
Entry kapanış tarihi: 17 Mayıs 2010
Fotoğraf gönderme kapanış tarihi: 28 Mayıs 2010
4. GİRİŞİ ŞARTLARI
A. Tanıtım gereksinimleri
Rekabet kazanan gerekecektir:
kendilerini bir 'oluşturduktan sonra' yeni Maybelline maskara kullanarak seksi göz göz bir fotoğraf çekin. seçerseniz, resimleri Maybelline web sitesinde bir web sayfasında online yer alacak.
İzin PR, editöryel ve tüm ipuçları ile fotoğraflar online kullanımı.
Tüm iş gönderilmektedir Maybelline web sitesinde showcased olabilir, Maybelline online medya ve herhangi bir üçüncü taraf olarak Maybelline tarafından tamamen kendi takdirine bağlı olarak belirlenmiş, örneğin web Myspace, Facebook, Youtube.
Maybelline saklı kullanmak ve kullanmak için giriş, gelecek gönderimler adınızı ve yaş dahil, Maybelline's tasarrufundadır ile tırnak birlikte reklamcılıkta sınırlama olmadan rıza, diğer medya, basın bültenleri, yayın ve tanıtım faaliyetleri , satış noktası malzeme, Maybelline veya üçüncü taraf web sitelerine, haber bültenleri ve e-bültenler.
Sizin kaydınız, gelecek gönderimleri ve bize sen Maybelline tarafından bağlamda ilgili kullanım içeriği ederken orijinal duyguları koruyarak uyum değiştirilebilen tarafından verilen tırnak.
Maybelline senin fotoğrafta telif hakkı ve diğer tüm fikri mülkiyet veya diğer hak sahip olacaktır ve Maybelline maskara galeri ile bağlantılı olarak oluşturulan tırnak, ebediyen sağlanmış ve Maybelline kararına bağlı olarak kullanım için dünya çapında yukarıda belirtildiği gibi.
Buna göre, Maybelline için, geri dönülmez Telif altında da olabilir yelek, Tasarımlar ve Patent Yasası 1988 ve hemen her şeye gerekli yapmak taahhüt herhangi bir ahlaki hak feragat herhangi bir telif hakkı ve Falsies galeri katılımınızı bulunan diğer fikri mülkiyet hakları atamak Maybelline isteği üzerine etkisi veya bu paragrafın herhangi bir atama onaylayın.
Maybelline saklı boşluk nedeniyle, zaman veya diğer nedenleri özelliği değil.
Maybelline rezervleri ek kaynaklardan kaynağı fotoğrafları hakkı tatmin edici bir ses yükledi olmamalıdır orada olmayacak fotoğraf standart veya kullanılabilir.
B. Zorunlu
Şartlar ve Koşullar
Open İngiltere ve YG sakinlerinin herhangi Maybelline L'Oréal (UK) çalışanları hariç 16 + yaş, birinci derece akrabaları ya da arkadaşları, bu promosyon ile bağlantılı tüm kadınlara
Giriş ücretsizdir.
Başvurunuzu tamamladıktan olarak, adaylar şart ve koşulları ve diğer gereksinimleri zaman zaman & tüm işlerinin orijinal ve kopyalanmış ya da başka yerde yeniden doğrulamak için sağlanabilir Maybelline malzeme belirlenen tarafından bağlı kalmayı kabul ediyorsunuz.
Girişler veya 17 Mayıs 2010 öncesinde alınan olmalıdır. Maybelline saklı bu tarihten değiştirme ve genişletmek veya galeri kayıtları kabul için süre azaltır.
bölümünde belirtildiği gibi galeriye tüm girişleri kriterlere yargılanacak olacaktır B (Hakimler ve Ölçütleri Değerlendirme).
Girişler iade edilemez ve organizatörü ve Maybelline aittir. Telif hakkı ve diğer hak ve çıkarlarını her girişi olacak ve bu vesile ile organizatörü ve Maybelline atanır. Girdileri yerel gazeteler dahil sonrası olay tanıtım (için) kullanılabilir veya iç amaçlıdır. Katılımcı Copyright altında, Tasarımlar ve Patent Yasası 1988 ve bölümünde onların onayını kabul onaylamak herhangi bir ahlaki haklar feragat "A. Tanıtım Gereksinimleri "yukarıda.
Ödül olarak belirtilen hiçbir alternatif veya nakit yerine vardır.
Girişler sadece resmi online giriş formunda kabul edilecektir. Kağıt kopya kabul edilmeyecektir.
, Yasadışı, okunaksız, eksik yanlış adrese ya da geç entries kabul edilmeyecektir. Kanıtı gönderme teslimine dair kanıt olarak kabul edilmeyecektir. Sorumluluk kayıp için, kabul edilemez bozuk veya kayıt erteledi.
Yargıçların kararı nihai ve herhangi bir yazışma girilecektir.
Kazananlar listesi Promoter için kapanış tarihinden itibaren iki hafta içinde mühürlü, kendinden adresli bir zarf gönderilerek alınabilir.
Kazanan (lar) ve beklenebilir tanıtım eşlik katılmak ya da promosyon (özellikle A. Tanıtım Gereksinimleri "olarak belirlenen kaynaklanan hazır olmalıdır" yukarıda). Hiçbir ek tazminat gibi tanıtım faaliyetleri için verilecektir.
de kendi mutlak takdirine alternatif kazanan seçmek ödül veya kazanan bu şartlar altında ödül kaybetmek reddedilirse, o zaman hakim olabilir.
kendi takdir yetkisi ile organizatörü saklı eklemek veya değiştirmek ya da herhangi bir bu şart ve koşulları ya da herhangi bir aşamada iptal rekabet için feragat, durum halinde makul kontrolü dışında doğan.
Bu yarışmaya girdiğinizde, katılımcılar ile bağlı olmayı olarak kabul edilecek ve bu hüküm ve şartları kabul etmiş.
İngiliz yasa ve uygular İngiliz mahkemelerinin bu promosyon ile ilgili herhangi bir dava üzerinde münhasır yargı yetkisine sahip olacaktır.
Promoter: Maybelline NEW YORK, 255 HAMMERSMIT H Road, London W6 8AZ
ben de katıldım belki çıkar gelir kim bilir?
bende katıldım umarım gelir..