en başlarda bende öyleydim hep forumlara bakardım ben bunu kazandım sen şunu kazandım. bende yaval yavaş kampanya hayatına girdim ve ufak ufak başladım ... sende öyle yap gerçekten istiyorsan takip et ona zor buna kolay deme bunun hediyesi kötü şununki iyi deme katılda katılll...

aslında birazda hobi gbi bişey bu fena bağımlılık yapıyor kötü bişeyde değil kampanyalarla uğraşmak yarışıyosun birşekilde birsürü insan bişeyler kazanmak için oyunlar oynuyor anketler dolduruyor soruları cevaplıyor vallahi herkes bizim gibi olsa hem araştırmacıyız hem paylaşımcı

şansınız bol olsun
bayramdan önce üye oldum,o gün bugündür günde 40 kere bakıyorum yeni bişey var mı diye:)
moralini bozma her an sana da bir şey çıkabilir.Hiç ummadığın anda bir bakarsın kapıda bir kargo "paketiniz var" diyebilir.Arkadaşlara katılıyorum.Bizler burada bir şeyleri paylaşıp bizim ile birlikte herkesin kazanması ve mutlu olması için hep birlikte çalışmıyor muyuz? O zaman pes etme ve takipde ol.Göreceksin bir gün sen de kazanacaksın.Ama furkan ve moonlight 1907 arkadaşlarımın dediği gibi tüm kampanyalara,çekilişlere ve yarışmalara katıl.Ve gerçekten kazanacağına inan.Bol şanslar.
[/quote]
ben ne yapayım,daha hiçbişey kazanamadım:(
bencede doğru söylüyor arkadaşımız ya hiç kazanmayan arkadaşlarımız ne yapsın