Gönderen Konu: Modaelinizde  (Okunma sayısı 694 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rengin

• Usta Kampanyacı
  • все будет хорошо 다 잘 될 것입니다
Modaelinizde
« : 26 Nisan 2012, 20:42:06 »
Sayfamızda yayınlanan her gönderimizi, arkadaşlarıyla paylaşan takipçilerimiz arasından, 1 kişiye sürpriz hediye göndereceğiz. Bu hediye yağmuru, şuan bu yazımızdan sonra başlamıştır :) , paylaşacağımız hertürlü yazı,resim ve video'lar için geçerlidir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Her Gönderimizde, 1 kişi kazanacak, o yüzden sayfamızı sıkı takip edin :) , Gün içerisinde paylaşacağımız 10 içerik, 10 farklı arkadaşımızın hediye kazanması demektir :)

‘Rabbim!

Ben senin bana indireceğin hayra
öylesine muhtacım ki…’

Kasas / 24

Çevrimdışı rengin

• Usta Kampanyacı
  • все будет хорошо 다 잘 될 것입니다
Ynt: Modaelinizde
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2012, 19:25:56 »
Sayfamızda yayınlayacağımız içerikleri, arkadaşlarınızla paylaştıkça, hediye kazanma şansınızı artacaktır. Gün içerisinde yayınlanan içerikleri paylaşan arkadaşların hediyeleri, ertesi gün saat 10:00 da yayınlanacak, ve arkadaşlara o gün içerisinde hediyeleri gönderilecektir. Bu nedenle, içerik yayınlandığı saatten, ertesi gün saat 10:00 ' a kadar içeriklerimiz hakkında paylaşımda bulunup, hediye kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.

Bugünün Kazanan Arkadaşları. Aşağıdadır. Lütfen bize Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'a iletişim bilgilerini e-mail atsınlar.

1. Özlem Öztan
2. Dilek Arslan
3. Yasemin Güner

Teşekkürler.
‘Rabbim!

Ben senin bana indireceğin hayra
öylesine muhtacım ki…’

Kasas / 24