Gönderen Konu: ReklamCenter/Çantam Benim 3 Kişiye Çanta Hediye (23 Nİsan - 29 Nisan)  (Okunma sayısı 946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Merhaba arkadaşlar bu hafta çekli,şi biz yapacağız Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2012, 21:40:27 Gönderen: emirtalha »
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
kampanyamız son hızla devam ediyor katılımlar da kampanyanın zıttına ilk hızla devam ediyor Yürüsem geçerim katılım hızını  ;D
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı durubaby

• Usta Kampanyacı
katıldım.  biraz hızlandı mı  :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
ehh işte ama yetersiz 15 olmuş yorum 29 una kadar 50 olmaz bence :( Daha önceden üye olanlar da şartları yerine getirdiklerinde üye olabiliyorlar

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
blogcu arkadaşlar özellikle sizler birbirimize destek olmazsak blog kampanyası diye birşey kalmaz lütfen birbirimize destek olalım
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
arkadaşlar son 6 - 7 kişi kaldı galiba benzerlerin gözüme çarpanlarını sildim