0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazilari vampir gibi uyumuyor heralde gündüz gece oynuyor
oyunu oynarken sıra bana geldiğinde ürün seçenekleri açılmıyor sürem bitiyor yada ben mecburen çıkmak zorunda kalıyorum puan rakibe gidiyor
kesınlıkle hılesını bulmuslar bence dun bır bayanla oynadım hatta ıkıd efa denk geldı kız sırasıyla 1 1 1 attı zarda et peynır sebze bolumunden anında aldı malzemelerı oyun bitti sok gecrııdm ıkı defa ust uste olunca anladımkı hılesını bulmuslar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkesınlıkle hılesını bulmuslar bence dun bır bayanla oynadım hatta ıkıd efa denk geldı kız sırasıyla 1 1 1 attı zarda et peynır sebze bolumunden anında aldı malzemelerı oyun bitti sok gecrııdm ıkı defa ust uste olunca anladımkı hılesını bulmuslar Bencede hilesi bulunmuş mümkün değil gece 1 de 8.olup sabah 54. olmak
oyunun en güzel tarafı %50 indirim çeki olmuş. bol malzemos büyük boyu 29,90 dan 14.95 e düşüyor ayrıca yeni üyelerin ilk siparişine sufle de bedava.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoyunun en güzel tarafı %50 indirim çeki olmuş. bol malzemos büyük boyu 29,90 dan 14.95 e düşüyor ayrıca yeni üyelerin ilk siparişine sufle de bedava.büyük boylar geçerli değil ki..orta boylarda indirim