Gönderen Konu: Real Sonuçları  (Okunma sayısı 18281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Real de 3 TL Fanta aldılar kazandılar
« Yanıtla #30 : 26 Ağustos 2009, 17:33:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kardeşimle toplam 60 katılım yapmıştık, 2 i pod çıkmış.tv istiyordum ama olmadı.İşin ilginç yanı çok katılım gerçekleştirdiğimiz isimlere çıkmaması.Mesela 50. yedek gibi:))

Tebrikler dostum olsun zararını cıkardın ya ona evindm valla ben.. Daha blender alcaz buzdolabı alcaz :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı yassuri

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 26 Ağustos 2009, 17:39:33 »
bende 6 katılım yaptım. heralde kazanırım dedim ama yedek bile çıkmamışım.
veronellide destek verenlere teşekkürler. şimdi hakkımızı arama zamanı....

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 26 Ağustos 2009, 20:45:54 »
Kardeşimle toplam 60 katılım yapmıştık, 2 i pod çıkmış.tv istiyordum ama olmadı.İşin ilginç yanı çok katılım gerçekleştirdiğimiz isimlere çıkmaması.Mesela 50. yedek gibi:))

böyle düşünen sadece sen değilsin u2 nin düzenlediği kampanyalar için diyorum. eğer bir isim için çok katılım yaparsan o isme çıkmıyor ya birileri bişeymi yapıyor anlamadım ben.

teknik görevlileri bi gözden geçirsin bu U2 ajansı bence. isimleri eliyorlarmıdır nedir bu kaç oldu bu kampanyadada böyle sadece 2-3 katılım yaptığım isme çıkmış. diğerleri fos şok olmuş vaziyetteyim. geçenki fanta kampanyasındada dünyanın şifresini yolladım hem maddi hem manevi çok moralim bozuldu.nasıl çıkmadı anlamadım gitti aynı gün için onlarca şifre yolladım ki günlük katılım 130 felan olmuş. yedek bile çıkmadım. bence bu işte bir iş var artık güvenmiyorum U2 ye :(((

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 26 Ağustos 2009, 20:50:19 »
haklı olabilirsin ama biraz da şans faktörü var.ama dediğin gibi az gönderenlerin şansı daha fazla sanırım U2 DE.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #34 : 26 Ağustos 2009, 20:52:08 »
Bide bana sor.Hergun telefon verilen kampanyada 1 aylık fantaları 2 gune sığdırıp yolladım bi ton şifre cıkmadı.Cok hevesliydim ama olmayınca olmuyor.Ama böyle bir durum varsada arayıp konusmakda lazım.Bi ton para harcayıpta şansımızı yok etmenin anlamı yok.Zaten satmak için değilse bu kampanyalar bende 1 tane alır yoluma giderim..

Bide carfurda ve kipada şifre kartı olmaması beni deli ediyor zorla getirtiriyoruz çoğu yerde..

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 26 Ağustos 2009, 20:53:35 »
haklı olabilirsin ama biraz da şans faktörü var.ama dediğin gibi az gönderenlerin şansı daha fazla sanırım U2 DE.

işte bende onu merak ediyorum  neden böyle? oysa bu kampanyalar bizler için ve ürünün daha çok satılması için o yüzden istediğimiz kadar katılabiliyoruz ama niyeyse az katılana çıkıyor ne kadar tesadüf olabilirki :(

en sonki carrefour fanta kampanyasına aynı gün için onlarca  yolladım ve çıkmadı !

pes diyorum başkada birşey demiyorum

sponge

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 26 Ağustos 2009, 21:33:14 »
arkadaşlar u2 ile ilgili kesinlikle bir şey var, bir eleme var içerden sanki, inanmak istemiyorum ama yukarda bahsedilenler bana da oluyor!

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 26 Ağustos 2009, 21:50:44 »
arkadaşlar u2 ile ilgili kesinlikle bir şey var, bir eleme var içerden sanki, inanmak istemiyorum ama yukarda bahsedilenler bana da oluyor!

bunu nasıl soruşturabiliriz bir önerin varmı?
sonuçta teknik elemanları her kimse çok katılan kampanyacıların isimlerini  özenle seçip siliyor gibi bir his var içimde.ve sizlerde böyle düşünüyorsunuz bunu mutlaka öğrenmemiz lazım yoksa u2 nin düzenlediği hiç bir kampanyaya katılmama kararı alıp kampanyayı düzenleyen firmalara düşüncemi bildireceğim.

>:(
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2009, 21:52:26 Gönderen: yeliz08 »

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #38 : 26 Ağustos 2009, 21:55:28 »
Valla alışveriş kampanyalaraındaki hırsımı herkes bilir benim.Kendi elemanlarına güvenmiyorlar bence.Onlar gönderdi sanıyorlar muhteemelen. o zaman ve de buna çözum olarak bence fiş de istesinler yada katılım kartlarımızın üstüne fişnomuzu yazıp birde zımbalasınlar belki bu bir çözüm olabilir.Kendimi keriz gibi hissetim bi anda.P kadar para yatırıyorum sonucta sinirlendim ya...

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 26 Ağustos 2009, 22:02:12 »
fiş ibrazı istesinler bence de ama u2 son 4-5 çekilişte güvenimi çok sarstı üst üste üst üste bu kadarda olmaz dedim kendi kendime. soyulduğumu hissediyorum :(