Gönderen Konu: Parfümdeolay Banner ve Slogan Yarışma Sonuçları  (Okunma sayısı 7550 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nergis26

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Parfümdeolay Banner ve Slogan Yarışma Sonuçları
« Yanıtla #30 : 20 Mayıs 2009, 19:07:13 »
Tuncay bey bakın.sizden daha profosyenel bir yaklaşım ve cevap beklerdim. ben haketmediğim hiçbirşeyi kazanmak istemem. Zoraki bir şeyler kazanmak istemem.siz içinizden gelmeyerek hediye vs göndericekseniz onuda istemem.ama her emeğin bir karşılığı olmalı.ad soyad iletişim bilgileriniz yazın size de kampanyalı hediye ürünler gelince gönderelim demeniz ne bana ne de yazdığım sloganlara  yada düzenlediğiniz yarışamaya  saygınız olmadığının göstergesi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nergis26

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 20 Mayıs 2009, 19:10:15 »
benim iznim olmadan yazdığım sloganın alınıp yayınlanması haksızlık deilmi?emek hırsızlığı deil de ne?

Çevrimdışı nergis26

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 20 Mayıs 2009, 19:24:40 »
kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.siz zaten bana demiş olsaydınız sloganıznız yayınlayacağız vs.ben hiçbirşey demezdim.ama sonradan sloganımı bu şekilde kullanmanız hiç doğru deil.yarışmada kullanılan bütün sloganlarınız sitede yayınlanıyor.bu tarz yarışmalarda sadece seçilen slogan ve seçilen kişilerin sloganları yayınlanabilir..iyi bir reklamınız oldu  .parfumdeolay kendini belli etti.sloganları resmen buradan aldınız hakkınız olmadığı halde. hakkımı helal etmicem asla.

Çevrimdışı parfumdeolay

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 20 Mayıs 2009, 20:35:48 »
SYN: NERGİS26

EN SON KULLANDIĞIMIZ BANNER' DA SİZE AİT OLDUĞUNU İDDİA ETTİĞİNİZ SÖZCÜKLER HASSAS BİR ŞEKİLDE İNCELENEREK TİTİZLİKLE BANNER da DÜZELTME YAPILMIŞTIR..HAKO65 SLOGANLARI YAZILMIŞTIR.

SİZDE LÜTFEN  MANASIZ MANASIZ ŞEKİLDE BU FORMA MESAJLAR  ATMAYINIZ.

17 YILDIR BU MESLEKDEYİM , TÜRKİYEYE İNTERNET  İLK GELDİĞİ  GÜNDEN  BERİ " ONLİNE KOZMETİK SATIŞ " İSMİ ÜZERİNDE KOZMETİK VE PARFÜMÜ AZCIK İLGİSİ OLAN HERKES BU CÜMLEYİ BİLİR .  BU CÜMLENİN SİZE AİT  OLDUĞUNU, HATTA SLOGAN  OLDUĞUNU SÖYLEMENİZ BİLE BİR HAYLİ ÇOK ŞEY ANLATIYOR.

BEN YİNEDE  ONLİNE KOZMETİK SATIŞ  SİTESİNİ, ONLİNE  PARFÜM SATIŞ SİTESİ OLARAK BANNER İÇİNDE DEĞİŞTİRDİM.BUNDAN SONRA HAKO65  SLOGANLARI  KULLANILACAK  TÜM TÜRKİYEYE  YETECEK KADAR  SLOGAN YAZMIŞ.

SİZDE OLMAYAN HAKKINIZI  HELAL  EDİN, BENDE  SİZE HAKKIMI HELAL  EDİYORUM.

SAYGILARIMIZLA.

BU FORMDA BAŞKA CEVAP YAZILMAYACAKTIR.

BİZİM  İÇİN  BU KONU BİTMİŞTİR.

Çevrimdışı nergis26

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 20 Mayıs 2009, 20:42:00 »
hakkmı aramasam olmazdı.şimdi sorun çözüldü tşk ederim.

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 21 Mayıs 2009, 08:36:25 »
Açıkcası dünkü yazılanları yeni okuma şansına sahip oldum. Gerçekten üzüldüm. nergis26 arkadaşım hakkını aramak istemişsin olabilir bişey diyemem. ama Bu tarz yarışmalarda gönderilen her yazıyı firmalar kullanma hakkına sahiptir. Sadece Parfümdeolay.com samimi bi yarışma yaptığı için belki  şartlar kısmına yazı yazmamış. Bundan sonra bence parfumdeolay.com bu tarz yarışmalarda katılım koşulları oluşturacak ve sloganların kullanılabileceğini yazacaktır. Ben makale yarışmalarına yada fotograf yarışmalarına katıldığımdada  kazansanda kazanmasanda fikirlerin kullanım hakkı firmaya aittir ibaresini okumuşumdur. Güncel bir örnek vereyim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin yarışma koşullarında bütün sloganları kullanma hakkı firmaya aittir ibares geçiyor yani bu bi kuraldır. Bide nergis arkadaşım parfümdeolay.com'un beni kayırmaya ihtiyacı yok. hiç bir akrabalığımızda yok :) öyüzden sana haksızlık yapıldığını düşünmessen sevinirim
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2009, 09:14:56 Gönderen: hako65 »
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı nergis26

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 21 Mayıs 2009, 19:54:52 »
Açıkcası dünkü yazılanları yeni okuma şansına sahip oldum. Gerçekten üzüldüm. nergis26 arkadaşım hakkını aramak istemişsin olabilir bişey diyemem. ama Bu tarz yarışmalarda gönderilen her yazıyı firmalar kullanma hakkına sahiptir. Sadece Parfümdeolay.com samimi bi yarışma yaptığı için belki  şartlar kısmına yazı yazmamış. Bundan sonra bence parfumdeolay.com bu tarz yarışmalarda katılım koşulları oluşturacak ve sloganların kullanılabileceğini yazacaktır. Ben makale yarışmalarına yada fotograf yarışmalarına katıldığımdada  kazansanda kazanmasanda fikirlerin kullanım hakkı firmaya aittir ibaresini okumuşumdur. Güncel bir örnek vereyim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin yarışma koşullarında bütün sloganları kullanma hakkı firmaya aittir ibares geçiyor yani bu bi kuraldır. Bide nergis arkadaşım parfümdeolay.com'un beni kayırmaya ihtiyacı yok. hiç bir akrabalığımızda yok :) öyüzden sana haksızlık yapıldığını düşünmessen sevinirim

bu mesajı yazman  çok gereksiz olmuş ve konuyu anlamadan  yorum yapmışsın.konuyu anlamamışsın galiba tekrar okusan iyi olur hako65.. yarışma sonucuna bir itirazım yok saygı duyarım.tbrk etmiştim kazanan  herkesi  daha önce   ...yarışma bitti ve sonuçlandı ..benim sloganımın yayınlanmasını istemedim.sonuçta yarışmada bir dereceye girmedi sloganlarım.benim emeğimdi sonradan yayınlanmasına itiraz ettim izin vermedim .gereğinin yapılmasını rica ettim ilgili kişiden..zoraki  isteksiz gönderilecek bir hediye vs kazanmak istemediğim için gönderilecek hediyenin bu forumda açıklanmasını istedim isteksiz veya haketmediğimi düşündükleri halde gönderilen hiçbirşeyden hayır gelmeyeceği düşüncesindeyim. uzlaşamadık sonuç olarak.sloganlarım silindi sorunum çözüldü...sana pm attım yanlış anlayıp bu şeklide bir mesaj yazacağını tahmin etmiştim itirazım  yarışma sonucuna deil kendi sloganlarımın yayınlanmsınaydı.ı.. sen benim yerimde olsan kimbilir neler yapardın ispatı kolay daha önce oylamalı katıldığın yarışmanın sonuçlarına bile ne şekilde itiraz vs ettiğini  herkes biliyor.parfumdeolayın kimseyi kayırdığı gibi saçma bir düşüncede  değilim kimseyi kayırmaya da ihityaçları yok merak etme .herşey hakkıyla olmalı.firma gereğini yaptı arkadaşım bende teşekkür  ettim firmaya .herşey adil bir şekilde sonuçlandı..birşey dememe gerek yok zaten herkes herkesi biliyor...bir daha da bu konu açılmasın lütfen.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2009, 23:12:42 Gönderen: nergis26 »

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 22 Mayıs 2009, 08:58:20 »
arkadaşım ben durumu gayet iyi anladım. Polimiğe girmek istemiyorum zaten kötü niyetli olduğunuda düşünmüyorum zaten. Sadece Bir yarışma yapıldığında eğer ona makale olsun, slogan olsun her ne olursa olsun katıldığın zaman yarışmada derece alsanda almasanda o firmanın malıdır artık bunu anlatmaya çalıştım ama anlatamadım ??? Birde ben seni karalamadım senin direk bana yönelik yorumuna çok kırıldım şuanda.Sanki herkes birbirini biliyor derken ben birine bi kabahatmi yapmışım :-\  ki yapsan kırılan arkadaşım olurdu.  Neyse artık yorum yapmıyorum adminden ricamda konunun kapanmasıdır.
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)