04 Mart - 31 Mart 2011 tarihleri arasında Paracard ile 35 TL’ye kadar yapılan alışveriş işlemlerinde kuruşlu tutar kampanya sonunda müşterinin ilgili kartının bağlı olduğu hesaba iade edilecektir (örneğin 25,44 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,44 kuruş; 15,99 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,99 kuruş iade edilecektir; 35 TL üzeri tutarlar örneğin 35,02 TL kampanyaya dahil değildir)
Kampanyaya katılmak için "KURUSYOK" yazılarak kart numarasının
son 6 hanesiyle birlikte 3340'a SMS atılmalıdır.
Kampanya kart bazındadır; indirim kazanım limiti 50 TL'dir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKampanya aynı koşullarla 30 Nisan 2011 tarihi sonuna kadar uzatılmıştır. Mart ayı içinde kazanılan indirim Kazanılan indirim 15 Nisan tarihine kadar, Nisan ayında kazanılan indirim 15 Mayıs tarihine kadar müşterinin hesabına yansıtılacaktır. Ödül yükleme anında kartın ve karta bağlı hesabın açık olması gerekmektedir. Kampanyaya katılım için “KURUSYOK" yazılarak kart numarasının son 6 hanesiyle birlikte 3340'a SMS atılmalıdır. Mart ayı içinde gönderilen katılım SMS’leri sadece Mart ayı için geçerlidir. Mart ayında SMS gönderen müşterilerimiz Nisan ayında kampanyaya katılım için yeniden SMS göndermelidir.
nisan sonuna kadar uzatılmış.
Nisan ayı için yeniden başvuru yapmak gerekiyor.
çok iyi olmuş uzatılması 0,70-0,60 kuruşluk alışverişlerde de paracartı kullanıyordum 1 tlnin altında ordan da para iadesi gelecek mi merak ediyorum.
Mayıs ayı da dahil edildi sanırım. Her ay uzatıyorlar. Gerçi bazı şartları varmış onları yeni öğrendim. Alışveriş yaptığınız kurumun Bonus üyesi olması gerekiyormuş.