Gönderen Konu: Acunn.com topları patlat oyunu  (Okunma sayısı 5444 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: Acunn.com topları patlat oyunu
« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2012, 21:39:22 »
bence hemen panik olmayın.yarışma henüz yeni bitmedi mi?mutlaka size en yakın zamanda ulaşırlar mail yada telefonla ulaşırlar adres teyidi yaparlar.daha önce de acun.comda yarışmalar oldu kimse hediyemi alamadım yazmadı.muhtemelen size de ulaşırlar,tebrik ederim :) kazanmanın keyfini çıkarın.
izgim

Çevrimdışı trksvr_06

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #11 : 29 Nisan 2012, 21:45:35 »
Bekleyeceğiz ve Göreceğiz. Harcadığım emeğe yazık :) Yani anlamıyorum yarışmanın bitmesinin üstünden 4 gün geçti. Çok mu zor Acun Ilıcalı için. Her neyse. İlginiz için teşekkürler. Bakalım sonuç ne olacak.

Çevrimdışı tostip

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 29 Nisan 2012, 22:06:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar, o bahsettiğiniz yarışmayı 1. olarak bitirdim, ama henüz ne bir mail, ne bir telefon yada başka birşey gelmedi? Hiç bir bilgi yok. Anlayacağınız hakkımızı nerede arayacağız bilmiyorum. Eğer bir bilgisi olan olursa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden bana ulaşsın. Acun Ilıcalı ? dakikada bir iphone parası kazanan adamın yaptığına bakın ? Bunuda herkese duyurun. İlginiz için teşekkürler. Böyle yarışmalara da güvenmeyin.
G.R.OKYAY
  kazananlar acıklandı mı yanı sıze 1.oldunuz dıye ısmınız yazıldımı cunku eleme yapıyorlardı  oyuzden gec ıletısıme gecıyorlardır
‎(✿◠‿◠)♥♥♥

Çevrimdışı berserk

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 29 Nisan 2012, 23:17:40 »
Arkadaşlar, o bahsettiğiniz yarışmayı 1. olarak bitirdim, ama henüz ne bir mail, ne bir telefon yada başka birşey gelmedi? Hiç bir bilgi yok. Anlayacağınız hakkımızı nerede arayacağız bilmiyorum. Eğer bir bilgisi olan olursa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden bana ulaşsın. Acun Ilıcalı ? dakikada bir iphone parası kazanan adamın yaptığına bakın ? Bunuda herkese duyurun. İlginiz için teşekkürler. Böyle yarışmalara da güvenmeyin.
G.R.OKYAY

Tebrik ederim de o kadar puanı nasıl aldınız? Tabletle falan mı yaptınız?  Ayrıca endişelenmeyin bu kadar süre geçmesi normal. Kesin sizinle iletişime geçerler. Biraz bekleyin bence.

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 29 Nisan 2012, 23:34:25 »
G.R.OKYAY

bravo nasıl yaptınız kaç saat oyndınız o puan için ?

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 30 Nisan 2012, 01:14:28 »
Sahiden o kadar puanı nasıl yaptınız çok merak ettim.Emeğe saygımız sonsuz yanlış anlaşılmak istemem ama puanlar bana mantık dışı gibi görünmüştü 10000 lerde bile oyun maximum hızlanıyordu 50000 ler süper emek ister.Bence de paniğe gerek yok aralar.
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı stafex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 30 Nisan 2012, 01:20:01 »
Merak etme puanları inceliyorlardır hile yoksa ararlar seni.

Çevrimdışı trksvr_06

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #17 : 30 Nisan 2012, 12:33:25 »
Teşekkür ederim arkadaşlar 4 gün boyunca uykusuz kaldım her oynadığımda biraz daha fazla puan aldım, hile yok ancak oyun uzun sürdüğü için oyunu nasıl durdurabilirim (yemek, su içmek gibi ihtiyaçlarım için) diye çareler aramaya başladım ve bi şekilde buldum, bunun dışında oyun zor değil, bu puanı sizde çok rahat yaparsınız, sadece oyun durmadan ilerlediği için biraz zor görünüyor. Puana gelince şöyle açıklamak istiyorum :  ilk denemelerimde 3 top 4 top 5 top kaç puan veriyor diye hesapladım, ona göre oynadım. Açıklandı sonuçlar evet 27 nisan saat 4 gibi de bitti ancak bana herhangi bir haber gelmedi. Diğer iki arkadaşı bilmiyorum. Ben bundan yakınıyorum. En azından bir mail atsalar ya ? Ben kpss ye hazırlanan adamım 4 günümü buna harcadım :) emeğim boşa gitsin istemiyorum, en azından iphone yoksa survivor adasında 1 hafta tatil yapalım :) şaka bi yana güvenim git gide azalıyo arkadaşlar.

Çevrimdışı berserk

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #18 : 02 Mayıs 2012, 22:17:07 »
Teşekkür ederim arkadaşlar 4 gün boyunca uykusuz kaldım her oynadığımda biraz daha fazla puan aldım, hile yok ancak oyun uzun sürdüğü için oyunu nasıl durdurabilirim (yemek, su içmek gibi ihtiyaçlarım için) diye çareler aramaya başladım ve bi şekilde buldum, bunun dışında oyun zor değil, bu puanı sizde çok rahat yaparsınız, sadece oyun durmadan ilerlediği için biraz zor görünüyor. Puana gelince şöyle açıklamak istiyorum :  ilk denemelerimde 3 top 4 top 5 top kaç puan veriyor diye hesapladım, ona göre oynadım. Açıklandı sonuçlar evet 27 nisan saat 4 gibi de bitti ancak bana herhangi bir haber gelmedi. Diğer iki arkadaşı bilmiyorum. Ben bundan yakınıyorum. En azından bir mail atsalar ya ? Ben kpss ye hazırlanan adamım 4 günümü buna harcadım :) emeğim boşa gitsin istemiyorum, en azından iphone yoksa survivor adasında 1 hafta tatil yapalım :) şaka bi yana güvenim git gide azalıyo arkadaşlar.

Bir gelişme var mı?

Çevrimdışı trksvr_06

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #19 : 04 Mayıs 2012, 02:40:47 »
var evet oyunu iptal etmiş, herkesin hile yaptığını düşünüyor :S vazgeçtik alsın telefonunu...