0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBence gayet iyiydiler önerimi de dikkate almışlar kendilerinin 400 takipçisi var zaten 200 takipçi üzerine vermeleri gibi bi ihtimal çok sacma olur zaten.hiç olmazsa 50-60 yaparlar bana takılsınlar 1 günde 2000e çıkartırım onları
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBence gayet iyiydiler önerimi de dikkate almışlar kendilerinin 400 takipçisi var zaten 200 takipçi üzerine vermeleri gibi bi ihtimal çok sacma olur zaten.
Bence gayet iyiydiler önerimi de dikkate almışlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBence gayet iyiydiler önerimi de dikkate almışlar kendilerinin 400 takipçisi var zaten 200 takipçi üzerine vermeleri gibi bi ihtimal çok sacma olur zaten.hiç olmazsa 50-60 yaparlar bana takılsınlar 1 günde 2000e çıkartırım onları ben 5 dakikada da çıkartırım ama onların amacı takipçi değilmiş öyle dediler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBence gayet iyiydiler önerimi de dikkate almışlar kendilerinin 400 takipçisi var zaten 200 takipçi üzerine vermeleri gibi bi ihtimal çok sacma olur zaten.hiç olmazsa 50-60 yaparlar bana takılsınlar 1 günde 2000e çıkartırım onları ben 5 dakikada da çıkartırım ama onların amacı takipçi değilmiş öyle dediler kendine nie yapmıon ? 162 takipçin var
takipçiye önem veren biri değilim
Değerli takipçiler twitter yönetimi ile yaşanan kural ihlali sorunu sebebi ile yarışmalarımızı artık sadece sitemiz üzerinden yapacağız.