Çok gülüyorum yawe birde kampanyacılıkta duayen olmuş kendince bir kariyer yapmış isimlerin taca çıkmasıda enteresan kim Lobi faaliyetini iyi yaparsa kim herkese şirin gözüküp herkesi birbirine sokarsa o amiyane tabirle malı götürüyor..
Bide konustuklarinin türkce meali olsaydi keske..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinşu profile girin hile olduğunun en güzel kanıtı
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
şu profile girin hile olduğunun en güzel kanıtı 
Zaten adı bile hile. Soyadı da hile. Ne bekliyorsun ki başka.
Arkadaşlar birşeyi merak ettim. Sizde oyun oynarken tüm domuzcukları öldürdükten sonra cheetos pakedini seçerseniz onu da kuş sayıp 10 bin puan verdiği oluyor mu?
bugün akşam üzeri saat 6 da 1.bölümü oynadım ve 87.770 puanla 5.sıradaydım,saat 8 buçukta siteye ulaşılamıyordu ve son durumu göremedim,şimdi ise hala ödülü kazandığıma dair mesaj gelmedi,hediye butonu da aktif değil,son 2 buçuk saatte 87.770 puanla ilk 20 nin dışına çıkmış olabilir miyim?
Profile ödül yansımayan varmı? Ben 10 gunden fazladır o durumdayım mesaj atıyorum dönüş olmadı.
Profile ödül yansımayan varmı? Ben 10 gunden fazladır o durumdayım mesaj atıyorum dönüş olmadı.
benımde yansımadı 10 gun oldu mesaj atmaktan bıktım en sonunda konuyla ılgılenıyoruz en kısa surede cevap yazacaklarmış dıye cevap yazdılar
bu nedir ya, 4. bölümde hep aynı kişiler listede, sadece ismilerini değiştiriyorlar. adamlar bütün sülalesi adına oynuyor. böyle adaletsizlik olur mu? ben şikayet ettim arkadaşlar sizlerde edin. böyle giderse oyun bitene kadar aynı kişiler kazanmaya devam edecek.
aynı ıpden ve aynı soyaddan olanlara ödül vermeyin şeklinde şikayette bulundum. bakalım ne cevap yazacaklar bekliyorum. bu kadarda aç gözlü olunmaz.
bu nedir ya, 4. bölümde hep aynı kişiler listede, sadece ismilerini değiştiriyorlar. adamlar bütün sülalesi adına oynuyor. böyle adaletsizlik olur mu? ben şikayet ettim arkadaşlar sizlerde edin. böyle giderse oyun bitene kadar aynı kişiler kazanmaya devam edecek.
aynı ıpden ve aynı soyaddan olanlara ödül vermeyin şeklinde şikayette bulundum. bakalım ne cevap yazacaklar bekliyorum. bu kadarda aç gözlü olunmaz.
Bir şeyi merak ettim. Listeye baktım az önce neredeyse aynı soyad harfinden kimse yok. Hepsi farklı kişiler. Neye dayanarak şikayet edeceğiz? Zaten bu gibi şikayetler yüzünden adamlar ciddi şikayetlerle bile ilgilenmiyorlar. Hile yapanları bile silmiyorlar. Çünkü bir sürü saçma sapan şikayet var ortada.