0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSanırım artık iki hileci grup var. 5. bölümde boyuna kapışıyorlar.Acemi olduğun aşikar ortada bir rant varsa "Masum değiliz" hiç birimiz Cheetos yarışmasında IQ düzeyi 0-7 seviyesinde olan herkes kolayca anlayabilir ki Titan saadet zinciri kurulmuş ve herkes birbirini titmektedir at izinin it izine karıştığı yerde masum aranmaz yazık arada malzeme olup oynayan emek para harcayıp kapitalizm uşaklarının oyuncağı olanlara yazık..Organizasyon muazzam birisi biriyle ortaklık kurar ve aynı zamanda bir başkası ile de Titan ortaklığı kurar O birisi İlk Titan'a diğer Titanın sahtekar olduğunu söyler sonra O birkişi bu sefer diğer Titan'a İlk Titanın Tırt olduğunu söyler Böylece Titanların birbirini Titmesi başlar herkes birbirini Titince sonda en Kalleş en kapalı kapılar ardından iş çeviren üstte kalır ve saadet zinciri sona erer işte bakalım kazananlar kim olacak....
Sanırım artık iki hileci grup var. 5. bölümde boyuna kapışıyorlar.
arkadaşlar sizce 4. ve 5. bölümde 200 bin puan yapmak mümkün mü?
bugün beni şikayetim üzerine müşteri hizmetlerinden bir bayan aradı 4. ve 5. bölümde 200 bin puanın yapılabilir bir puan olduğunu söyledi !!!Eğer böyle puanlar almak hakkıyla mümkünse biz bu oyunu hiç oynamayalım boşunada cips almayalım yazık ya!
bi defa oyunda bütün herşeyin kırılabileceğine inanmıyorum illaki bir kaç , puan verecek şey kalır normalde. nasıl bir strateji geliştirdiler ( yada hile ) de bu puanları yapabiliyorlar bimiyorum artık.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSanırım artık iki hileci grup var. 5. bölümde boyuna kapışıyorlar.Acemi olduğun aşikar ortada bir rant varsa "Masum değiliz" hiç birimiz Cheetos yarışmasında IQ düzeyi 0-7 seviyesinde olan herkes kolayca anlayabilir ki Titan saadet zinciri kurulmuş ve herkes birbirini titmektedir at izinin it izine karıştığı yerde masum aranmaz yazık arada malzeme olup oynayan emek para harcayıp kapitalizm uşaklarının oyuncağı olanlara yazık..Organizasyon muazzam birisi biriyle ortaklık kurar ve aynı zamanda bir başkası ile de Titan ortaklığı kurar O birisi İlk Titan'a diğer Titanın sahtekar olduğunu söyler sonra O birkişi bu sefer diğer Titan'a İlk Titanın Tırt olduğunu söyler Böylece Titanların birbirini Titmesi başlar herkes birbirini Titince sonda en Kalleş en kapalı kapılar ardından iş çeviren üstte kalır ve saadet zinciri sona erer işte bakalım kazananlar kim olacak....Neden bahsettiğini anlamış değilim. Şu ana kadar hile yapan bir grup vardı. Tek yüksek puan alıp götürüyordu. Şimdi iki grup var. Dolayısı ile kapışıyorlar bunu demek istedim. Sen farklı açıdan bakıyorsun sanırım olaylara.