Gönderen Konu: Kingston'la fotoğrafın olsun, USB bellek senin olsun!-1 Mayıs Son  (Okunma sayısı 7337 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
Kampanyada kingston ürünü ve yüzünüz görünecek diyor zaten kendisi kullanmıştır katılan. Ayrıca insanlar işine geldiği zaman her türlü yolu deniyor başkaları yapınca hileciler diye isyan ediyor bunlar garip geliyor bu yüzden söyledim.
Fotoğrafını çekip katılmak gerekn bir yarışmada bile bu işlerle uğraşmak doğru gelmiyor herkesin kendi tercihi neyse.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
foto verebılecek olan varmı :'(

Kesin onuda parayla satarlar ya da dalga geçerler "veririm ama kazanama diye beddua ederim" diyerek. Kimse bedava birşey vermezmiş burda ben öğrendim. Bu arada bende olsa yardımcı olurdum ama ben bile katılmıyorum. Çünkü ihtiyacım yok usb belleğe.
Bu kampanya için foto istemek garip değil mi?
Kendinizin göründüğü fotoğraf istiyorlar.
Destek olsa verilmese neyse ama bu kampanya için fotoğraf isteyip sonra da kızmak garip geldi.
neden garıpolsun kıngston urunununuz yoksa tabıkı ıstenır ayrıca boyle bı ıstekte bulunan ne ilk nede tek kışıyım sağolsun daha once bu tur kampanyalarda veren arkadaslar olmustu.kımseye kızdın degılım onuda nerden cıkardınız

Çevrimdışı SEMRAA

• Usta Kampanyacı
Adamlar silindi gitti güya ilk 100 foto dediler  foto ekledim dünden beri cvp yok

Albümde bir fotoğrafta yüz bile gözükmediği halde yayınlamışlar

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
ben bunların samimi olduklarına inansıyorum ilk 100 dediler dün yükldim net resmimi ama onaylamadılar ilk yüz fafn değil kafaflarına före
şartlarda kingston ürünü ve kişi net olacak diyor bazı resimler net değil kimisinde ürünün kingston olduğu belli değil ama onaylamışlar benim resim bekliyor neyi beklettikleride belli değil olumsuz bir cevapta yok bende vazgeçtim beğeniyide kaldırdım şimdi arkadaşlar mundar demiş gibi olmayımda 10 tl lik flash disk için kargoda bize mi ait bilmiyorum uğraşmanın şımartmanın anlamı yok

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
beğenmekten vazgeçtim - uygulamayı kaldırdım - sayfayı da spam ve SAHTEKARLIK tan bi kaç nickle şikayet ettim.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Değerli takipçilerimiz, "Kingston'la fotoğrafın olsun, USB bellek senin olsun" konulu yarışmamıza gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederiz. Fotoğraflar dikkatle kontrol edildi ve sadece yarışma kriterlerine uyanlar onaylanarak adil bir yarışma olmasına özen gösterildi. Fotoğrafı onaylanan ve çekilişsiz kurasız Kingston 4 GB bellek kazanan ilk 100 kişi belli oldu. Bunların arasından en çok beğenilen ilk 3 fotoğrafı ise daha güzel ödüller bekliyor! Detaylı bilgi ve yüklenen fotoğrafları görmek için yarışma sayfamıza göz atın. İlk 100'e giremeyenler ise üzülmesin, Kingston Türkiye sayfamızda yeni yarışmalar sizleri bekliyor olacak.

Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
kazandık yani şimdi :)
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
kazandık yani şimdi :)
tebrıkler canım emegıne gönlüne sağlık benımkı olmamıs  :(

Çevrimdışı ilginç

• Usta Kampanyacı
tebrikler ben bu kampanyayı gormemısım :D