Sevgili üyelerimiz, yeni ödüllü kampanyamız devam ediyor. Birazdan soracağımız sorunun cevabını Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden bize ileten ilk 3 üyemiz, Loraks'tan bir kalem ve t-shirt kazanacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Sevgili üyelerimiz, yeni ödüllü kampanyamız devam ediyor. Birazdan soracağımız sorunun cevabını Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden bize ileten ilk 3 üyemiz, Loraks'tan bir kalem ve t-shirt kazanacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Proteinler hangi kaynaklardan elde edilir? Doğru cevabı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden bize iletin, kazanın. Unutmayın, bu sorunun cevabı "Çocuk" kategorimizdeki "Çocuk Beslenme" bölümümüzde yayınladığımız kahvaltı alışkanlığıyla ilgili bir makalemizde gizli!
Proteinler bitkisel ve hayvansal kaynaklar olmak üzere iki kaynaktan elde edilir. Hayvansal kaynaklar yumurta, et, tavuk, balık, deniz ürünleri, süt, yoğurt gibi kaynaklardır. Proteinlerin bitkisel kaynakları ise kurufasuyle, nohut, mercimek gibi kurubaklagiller ve tahıl ürünleridir. Tabii bunların dışında hayatın başlangıcında aldığımız en değerli protein kaynağı anne sütüdür.
iletişime kazananlarla geçtik demişler..isim yazmamışlar

((
ya çok hızlıydım aslında ama olmamış sanırım benle iletişime geçen yok
bekledim falan mesaj yok gene yokum noğluşum için gene bişi kazanamadım,hoş bu aralar hiç kazanamıyorum ya

(