Merhaba,
5 Kişiye 30 TL alışveriş çeki hediyeli yarışmamıza saat 11.00'da başlayacak. Katılmak isteyen takipçilerimiz eğer sitemize üye değilse Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfamıza hızlı kayıtlarını bırakabilirler.
Daha önce sitemize kayıtları bulunan üyelerimiz için ekstra kayıt gerekmemektedir.
Link : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Değerli üyelerimize bilgilendirme: Gönderdiğiniz cevap mailinin ardından,facebook sayfamızdaki bu iletinin altına, cevap gönderdiğinize dair bilgilendirme yorumunuzu eklemeyi unutmayınız! Merhaba, Fotoğraflarda yer alan ürünlere ait kategori ve ürün kodu bilgisini sırasıyla doğru cevap olarak, saat 16.00'a kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'a gönderen üyelerimiz arasından yapılacak kurada, şanslı 5 kişiye 30 TL’lik alışveriş çeki hediye ediyoruz. Bol Şanslar
1. FRANKIE GARAGE - Ürün Kodu: 28717
2. SOUL CAL - Ürün Kodu: 28794
3. PARIS HILTON - Ürün Kodu: 21362
4. NEXT - Ürün Kodu: 28332
5. OPUS - Ürün Kodu: 28803
şeklinde buldum ben. Yine de kontrol edip yollayın:)
Doğru olsun da cevaplar sen ben farketmez:) yalnız şuna takıldım ben. Duyuruyu yaparken yanına 6 fotoğraf yazmışlar?
Doğru olsun da cevaplar sen ben farketmez:) yalnız şuna takıldım ben. Duyuruyu yaparken yanına 6 fotoğraf yazmışlar?
elleri kaymıştır hep 5 soruyorlar
İşte Şanslı Üyelerimiz!
Günün şanslıları sizsiniz. Outletim.com olarak sizleri tebrik ediyoruz! 30 TL’lik Alışveriş çeklerinizi güle güle kullanın ve bizi hatırlayın

1- Nurcan Altındaş
2- Hasibe işçi
3- Hasan Ok
4- Hilal Küçükyağlıoğlu
5- Melek Güdücüoğlu
Not: Kazanan takipçilerimiz sayfamızın "MESAJ" işlevini kullanarak üyelik mail adreslerini ve diğer iletişim bilgilerini bize iletebilir.