01 Mayıs 2012 - 30 Haziran 2012 tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine girin, bilgilerinizi yazarak ve anket sorularına cevap vererek kayıt formunu eksiksiz doldun çekilişe katılın.
Muhteşem tatiller, iPhone 4S ve Apple iPad 2 kazanan şanslı kişilerden biri siz olun!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Teşekkürler.
Şartların son maddesini okuyunca "gönder"e tıklayamadım

Formu doldurarak kampanyaya katılan kişiler Ets Ersoy Tursitik Servisleri A.Ş.'nin işletmekte olduğu markalar, tedarikçileri ve işbirliği içinde olduğu kuruluşlara ilişkin hizmet, reklam, ilan, kampanya ve faaliyetleri hakkında; kullanılan tüm iletişim kanallarından taraflarına bilgilendirme ve bildirim yapılmasına onay vermiş sayılmaktadır.
Teşekkürler.
Formu doldurarak kampanyaya katılan kişiler Ets Ersoy Tursitik Servisleri A.Ş.'nin işletmekte olduğu markalar, tedarikçileri ve işbirliği içinde olduğu kuruluşlara ilişkin hizmet, reklam, ilan, kampanya ve faaliyetleri hakkında; kullanılan tüm iletişim kanallarından taraflarına bilgilendirme ve bildirim yapılmasına onay vermiş sayılmaktadır.
Reklam manyağı yaparız sizi demişler.
Teşekkürler.
Reklam manyağı yaparız sizi demişler.
bu tür bilgi isteyen çekilişlere katılım az oluyor katılmanızı tavsiye ederim