Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinSevgili #goldenlady severler.
Bugün 15.00 'te daha önce hiç vermediğimiz bir ürünümüzü hediye edeceğimiz yarışmamız olacak.
O saate kadar yarışmanın ilk kuralı, bu görseli herkese açık şekilde, yazdığımız bu notla beraber paylaşıp, görselin altına paylaştığınızı yazmanız...
HEDİYEYE BAYILACAKSINIZ! Bol şans şimdiden
YARIŞMA BAŞLIYOR. Verdiğimiz cümleyi en iyi tamamlayıp, profilinde bu görseli paylaşan 2 kişiye istediği renk hediye !!! #goldenlady terracotta pudra kulanmak istiyorum çünkü ........ '' Yarışma 18.00 itibariyle son bulacak, bir sonra ki gün açıklanacaktır. Hadi bizi ikna edin, YARATICI OLAN KAZANSIN

çekiliş yokkk
Dün gerçekleştirmiş olduğumuz yarışma için gösterdiğiniz ilgi için çok ama çok teşekkür ediyoruz. 210 cevap arasından 2 tane seçmek taktir edersiniz ki oldukça zor. Bizi bir adım daha heyecanlanıran EDA POYRAZ '' #goldenlady terracotta pudra kulanmak istiyorum denizin üzerine güneşin değmesiyle dans eden yunuslar gibii, yağmur sonrası çiçeklerin üzerinde oluşan su damlasının ışıltısını, baharla birlikte bir çiçeğin tomurcuklanmasının verdiği neşeyi yüzümde görmek adına tek ihtiyacım olan şey .. '' DEDİ.
İkinci olarak ise FARMASİ BERNA SEVİN '' #goldenlady terracotta pudra kulanmak istiyorum çünkü tatlı ışıltısı, yumuşacık hafif yapısı ile cildimi saran, yüzümde maske etkisi yaratmadan kapatıcılık sağlayan ve kendimi mutlu ve güvende hissetmemin en önemli nedeni...sana ihtiyacım var goldenlady terracota pudraaaa:)) '' DEDİ!
Kazanan arkadaşların sayfamıza mesaj olarak iletişim bilgilerini ve hangi numaralı ürünü istediğini bırakmalarını rica ediyoruz.