0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçokk katılım olacağını düşünerek apra verip menü almadım çekilişin son günü yolda yürüyorum yanımda arkadaş var baktım eline yerden birşey almış, monopoly çekiliş kartı arkadaşın kampanyacılıkla uzaktan yakından ilgisi yok,o bedava ürün var sandı galiba neden aldığınıda hiç sormadım. sonra etrafa baktım 1 adet daha kart vardı onuda al dedim arkadaşa,sonra aldı bende ondan aldım bana ver çekilişe yollayayım dedim yolladım ikisini çıkmamış,yani en azından bir kampayaya katılmadım diye ya çıkacaksa diye üzülmemiş oldum kazansaydın şikayet ederdm seni yerden buldu derdim
çokk katılım olacağını düşünerek apra verip menü almadım çekilişin son günü yolda yürüyorum yanımda arkadaş var baktım eline yerden birşey almış, monopoly çekiliş kartı arkadaşın kampanyacılıkla uzaktan yakından ilgisi yok,o bedava ürün var sandı galiba neden aldığınıda hiç sormadım. sonra etrafa baktım 1 adet daha kart vardı onuda al dedim arkadaşa,sonra aldı bende ondan aldım bana ver çekilişe yollayayım dedim yolladım ikisini çıkmamış,yani en azından bir kampayaya katılmadım diye ya çıkacaksa diye üzülmemiş oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçokk katılım olacağını düşünerek apra verip menü almadım çekilişin son günü yolda yürüyorum yanımda arkadaş var baktım eline yerden birşey almış, monopoly çekiliş kartı arkadaşın kampanyacılıkla uzaktan yakından ilgisi yok,o bedava ürün var sandı galiba neden aldığınıda hiç sormadım. sonra etrafa baktım 1 adet daha kart vardı onuda al dedim arkadaşa,sonra aldı bende ondan aldım bana ver çekilişe yollayayım dedim yolladım ikisini çıkmamış,yani en azından bir kampayaya katılmadım diye ya çıkacaksa diye üzülmemiş oldum kazansaydın şikayet ederdm seni yerden buldu derdim zaten şikayet edeceklerini düşündüğüm için kampanya sonuçları açıklanana kadar yazmadım yerden bulduğumu kazansaydımda yerden buldum demezdim arabayı alır sonra yazardım
tebrikler tabiki yokum ama baral soyisimli forumdan tanıdık olması lazım
çokk katılım olacağını düşünerek apra verip menü almadım çekilişin son günü yolda yürüyorum yanımda arkadaş var baktım eline yerden birşey almış, monopoly çekiliş kartı arkadaşın kampanyacılıkla uzaktan yakından ilgisi yok,o bedava ürün var sandı galiba neden aldığınıda hiç sormadım. sonra etrafa baktım 1 adet daha kart vardı onuda al dedim arkadaşa,sonra aldı bende ondan aldım bana ver çekilişe yollayayım dedim