Gönderen Konu: Adese Alışveriş Merkezleri / 10 Adet Bosch No-Frost Buzdolabı  (Okunma sayısı 1669 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ
Buzdolabınız da, lekesiz çamaşırlarınız da Ariel'den!

20 Nisan’a ek, Adese Kart’la 20 TL’lik Ariel veya Ariel Professional alışverişinize, çekilişle 10 adet Bosch No-Frost Buzdolabı’ndan biri hediye!

Bu fırsat tüm Adese ve Adesem’lerde…

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member

Bu kampanya Procter&Gamble Satış ve Dağıtım.LTD.ŞTİ. tarafından MPİ’nin 09.03.2012 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.01-255.01.02/709-3248 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir. Procter&Gamble Satış ve Dağıtım.LTD.ŞTİ tarafından düzenlenen bu kampanyada, 20.03.2012 (08.00) - 20.04.2012 (24.00) tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Adese ve Adesem mağazalarından Adese Kart ile gün içerisinde tek seferde 20 TL ve katları tutarında (her 20 TL için bir çekiliş hakkı) Ariel veya Ariel Professional ürünlerinden satın alanlar çekilişe katılabileceklerdir. İkramiye olarak 10 kişi Bosch No-Frost Buzdolabı KDN36V04NE kazanacaktır. Çekiliş 03.05.2012 tarihinde saat 10.00’da Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizm.Ltd.Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37/5 Fulya-Şişli / İSTANBUL (Hedef Toplantı Salonu) adresinde yapılacaktır. Kazanan talihliler 08.05.2012 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır. 23.05.2012 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 07.06.2012 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Adese Kart üyelik bilgileri (adı, soyadı, doğum tarihi, adresi, telefon numarası) eksik veya kayıtlı olmayan Adese Kart sahiplerine çekiliş hakkı verilmeyecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı acemi piyanist

• Usta Kampanyacı
alsam mı ki ya?:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
alsam mı ki ya?:D
ADESE LERDE KATILIM YÜKSEK OLUR, dene yine de (bence)
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
almadan çıkıp çıkmayacağını bilmene imkan yok :)

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
Deterjanıda yeni aldım,bilseydim almazdım.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
son 5 gün...

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
40  katılımda  buna  yaptım  artık  bu   bari  çıkar 

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
 Kazanan talihliler 08.05.2012 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır.

bol şans katılanlara...