0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşte enfes tariflerin sahipleri, işte öğrenci evlerinin gizli şefleri! Bravo, bravo! #OgrenciEviYemekleri pic.twitter.com/DPHDikBs
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİşte enfes tariflerin sahipleri, işte öğrenci evlerinin gizli şefleri! Bravo, bravo! #OgrenciEviYemekleri pic.twitter.com/DPHDikBsdevrimmmmm teşekkür ederim...inanmazsın haftalardır en ufak bişey kazanamamıştım,ilk kez bi listede adım var müjdeyi sen vermiş oldun.teşekkür ederim ablacım
Mutlulukları biriktirip şahane bir paketle sana doğru yollamıştım..Almış olman ne çok sevindim..Umarım gelenek haline gelir bu liste... (:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİşte enfes tariflerin sahipleri, işte öğrenci evlerinin gizli şefleri! Bravo, bravo! #OgrenciEviYemekleri pic.twitter.com/DPHDikBsdevrimmmmm teşekkür ederim...inanmazsın haftalardır en ufak bişey kazanamamıştım,ilk kez bi listede adım var müjdeyi sen vermiş oldun.teşekkür ederim ablacım
oyy oyy y kazanmışım bu hafta ilk defa 2 tane den kazanmışım nasıl olacak? hiç kantine giden oldu mu_
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBuradan twitter ile bağlan dedim kolay oldu arkadaşlariçeriği bilen var mı?