Türkiye'nin en yeni en renkli açık artırma sitesi. 1000,2000,3000,4000 ve 5000. üyelere Philips Mp3 playerlar hediye ediyoruz.Düşük komisyon oranı.100 ve 500 adet ürününüzü sergileyebileceğiniz uygun fiyatlı 2 çeşit dükkan.Ücretsiz üyelik.
Pek bi tatsız bu aralar bu kampanya olayları anca bunları bulabiliyoz.....
katılıyorum sana nerde o yüzlerce ödül dağıtan kampanyalar firmalar kesenin azını kapamış
teşekürler paylaşım için
katılıyorum sana nerde o yüzlerce ödül dağıtan kampanyalar firmalar kesenin azını kapamış
teşekürler paylaşım için
Bayrama yılbaşına saklıyorlar sanırım bu ara boşuz bi lezzetavi var doğru düzgün
harbiden ya bu sıra hic bisi kalmadı resmen ya oncedne hergun yeni bisiler cıkardı sımdı haftada bı kampanya of of .... krız bızıde vurdu gec davranıldı onlem alınmakta sonrası ıste bu haller ....
Bu konuda sızlerede tavsıyem ornegın bı burger kıng her gun laptop hergun araba kampanyası yapıyor ya boyle zxamanlarda rakıp fırmalarada maıl yollayın arkadaslar zamna buldukca aralarını kızıstırın yok sızden yerdım ama adamlarda araba cekılısı var sızde boyle yapın bu yuzden onlardan yedım cart curt bı haftada 200 000 bın kaıtlım olmus fln dıye boyle kampanyalara tesvık edıcı maıllerınızı yollayın
Haklısın kızıştırmak lazım hatta öyle bi konu açalım
Sabitlenip kullanıcılara durum acıklanıp ellerınden geldıgınce maıl atmaları onerılebılır

....Ben atıom valla genelde kımınden cvp gelıyo onerınızı dıkkate alcaz fln kımı acıklıyo durumu fln