Gönderen Konu: Vestel Terranova-24 Nisan Son  (Okunma sayısı 3844 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sahra2006

• Usta Kampanyacı
Ynt: Vestel Terranova
« Yanıtla #20 : 27 Mart 2012, 23:12:44 »
vizem yok ama katıldım:)
işim çok benim her gün kalkıp seni yeniden seviyorum..

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 27 Mart 2012, 23:18:07 »
bu terranova dizisini 2 bölümdür izliyorum gerçekten de hoşuma gitti :)
izgim

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 28 Mart 2012, 00:23:36 »
denemsi bedava :) yazdım bişiler umarım 1. olmam gidemeyeceğim bi yer içinama 2.liği çok isterim dogrusu yazdıklarım bence süper olmamasına ragmen

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 31 Mart 2012, 17:58:16 »
adamın biri papağanına takmış hahaha

Çevrimdışı tofita

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Hayat Paylaşınca Güzel
« Yanıtla #24 : 01 Nisan 2012, 09:31:59 »
ben de deneyeceğim şansımı, cevap fikirlerim oluştuğunda. Başkalarının cevaplarını nereden görüyoruz?

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: Vestel Terranova-24 Nisan Son
« Yanıtla #25 : 24 Nisan 2012, 16:59:50 »
Terranova yarışmamız sona erdi. Şimdi jüri cevapları inceleyecek ve kazananları belirleyecek. Yaratıcı ve özgün olan kazansın!

Katılan herkese teşekkürler.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 24 Nisan 2012, 20:04:27 »
bu yarışmayı sürekli yazacaksam doğru düzgün yaratıcı orjinal bişey olsun diye sürekli askıya aldım.insanın bazen gerçekten de beyni duruyor,aklıma güzel bişeyler gelse katılacaktım..ama gelmeyince de fazla bilincimi zorlamak istemedim.olmayınca olmuyor..ve katılmadım.inşallah hakeden gerçekten de orjinal yaratıcı sloganlar seçilir.hoş bu tarz çok katılımlı yarışmalarda pek okumuyorlar..eminim ki çaykur da öyle olacak kesinlikle çekilişle seçerler
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 24 Nisan 2012, 20:06:25 »
yarısı jüri yarısı oylu olmayan ve yüzbinlerce katılımlı sloganların hiç birisini tek tek incelemezler inceleyemezler.rasgele yada çekilişle seçecekler.kısmet torbaya düşeriz inşallah amin.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 24 Nisan 2012, 20:10:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yarısı jüri yarısı oylu olmayan ve yüzbinlerce katılımlı sloganların hiç birisini tek tek incelemezler inceleyemezler.rasgele yada çekilişle seçecekler.kısmet torbaya düşeriz inşallah amin.

aynen ben de seninle hemfikirim..ancak oy + juri / ilk 10-20-50.. 100 gibi belirleme yaptıklarında inceliyorlar yoksa juri işi olmuyor direk çekiliş de kısmete kalmış :) herkese şimdiden bol şanslar diliyorum
izgim

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #29 : 24 Nisan 2012, 20:20:29 »
Arkadaşlar juri uğraşmaz, çekiliş ile belirlerler demişsiniz ancak ben bu fikrinize katılmıyorum. Şu ana kadar katıldığım tüm jurili yarışmalardan bir şeyler kazandım. Üstelik bazılarında oy verme de yoktu. Ben yazdığım özgün fikirlerime güveniyordum ve juri tarafındanda seçildim. Bence hepsini tek tek değerlendiriyorlar. Zaten bu tür kampanyaların sonuçları biraz geç açıklanıyor, tek tek değerlendiriyorlar çünkü. Hatta katıldığım iki adet yarışma vardı. En yaratıcı video klibi seçiyolardı. İkisinde de dereceye girip kazandım ki videoları tek tek izlemek daha uzun süre alır. İkisinde de çekiliş ile kazandığımı sanmıyorum :)
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."