@zinarturgut@casiosaattr abimin dugun gunu tvdeki battal gaziyi izlerken saclarimi azer bulbul tarzi kesen berberim. Hala shockundayim. #saatlerileri
@HsnShn10Saat takıntım olduğunu bile bile,arkadaşımın emanet verdiğim saati kaybettiğini söylediği an! shock'un babasıdır #saatlerileri @casiosaattr
@sirius_hnd@casiosaattr #saatlerileri arkadaşımın cuma namazı için izin istediğinde patronunun "çok iş var pazartesi gitsen olmaz mı" demesi şok edici
@makarnakafaOtobüsten inmek isteyen bi teyzenin bana dönüp kızım zile basar mısın demesi o an beni shock etmişti.#saatlerileri @casiosaattr
@eryigitzeynepCasio parti yapıyomuş ve booka shade geliecekmiş artık gelmezler diyodum şok oldum @casiosaattr #saatlerileri
@enrbz@casiosaattr #saatlerileri once klise gelen tum cumlelerin gercek oldugunu gormek anne olduktan sonra yasadigim shocklardan biridir
@OzanTasyagansevgilimin ev arkadaşı bana şöyle bir msj attı:yaptığım hata ama engel olamıyorum sana aşığım... bu beni 'shock' etmişti. #saatlerileri
@burcuymnBu tarz çekilişlerde hiç şanslı olamadım henüz.. eğer bunu kazanırsam şok olabilirim bence ne dersiniz @casiosaattr ?

#saatlerileri
@sunaysss@casiosaattr Hayatımda bu kadar shocklu cümle kurmamıştım,kazanamazsam büyük shock yaşar #saatlerileri alınmasn diye protesto başlatırım:)
@SonofaShitKoskoca @casiosaattr'nin gelip G-Shock saat hediye etmesidir beni en çok shock eden şey. Alla sen o nasıl çirkin bir saat öyle #saatlerileri